AXHENDA E SEMINARIT MENDO DHE PASUROHU ME IAM-POWER

AXHENDA E SEMINARIT  MENDO DHE PASUROHU ME IAM-POWER

E SHTUNË 5 Mars 2016

 Objekti-Komuna e Tetovës- Salla e Kuvendit Komunal

Ora: 09:00-09-30 

Rregjistrimi për seminar

Ora: 09:30-10:15

Mimoza Thaqi-  Hyrje-Prezentimi i Iam-Power dhe

Marketingu Efikas pjesa 1

( 2 Përbërësit kryesor për të ritur të ardhurat tuaja në biznes apo profesion me strategji të bazuara ne Shkencë dhe Psikologji)

Ora: 10:15-10:30

Pauzë

Ora: 10:30-11:15

Mimoza Thaqi-Marketingu Efikas pjesa 2

( Si të kalkuloni rezultatet, fitimet, si të shitni produktin, librin, shërbimin & cili është çelësi i arritjes së asaj që ju doni dhe cili është tregu juaj)

 

Ora: 11:15-11:30

 Pauzë

Ora: 11:30-12:15

Mimoza Thaqi-Marketingu Efikas pjesa 3

( Ju nuk duhet të jeni i famshëm që të fitoni shumë para, këtu ju mësoj si të flisni para konsumatorëve dhe të mbushni bankën tuaj me kesh & Entuziazmi)

 

Ora: 12:15-13:30

Pauza e drekës,(ka restorane afer dhe gjatë kësaj kohe njiheni me njëri tjetrin )

Ora: 13:30-14:15

Edward Mills, Live from Boston USA-

Ju keni madhështi brenda Jush, Ju jeni fuqia që do të ndryshojë vendin tonë për të mirë!

Ora: 14:15-14:30

Pauzë 

Ora: 14:30-15:15

Mimoza Thaqi-Marketingu Efikas dhe Ligji i Tërheqjes pjesa 4

( Ligji i 9 i marketingut, çfarë duhet të bëni që të keni sukses, si të bëni që prezentimi ose komunikimi juaj të arij nënëshkrimin e marëveshjes dhe si të largoni sikletin e kompleksit të shitjes)

Mimoza Thaqi-Marketingu Efikas dhe Ligji i Tërheqjes pjesa 5

( Përdorimi i Ligjit të tërheqjes për të mirën tuaj dhe arritjen e qëllimeve tuaja, një storie e vërtetë e përdorimit të ligjit të tërheqjes)

 

Ora: 15:15-15:30

Pauzë

Ora: 15:30-17:00

Mimoza Thaqi-“Thyerja e Kodit të Marketingut Miliona Dollarësh”

Këto janë sekretet e brendshme që ju jeni gati për të mësuar!

 

“Nëse ju nuk jeni duke bërë sasinë e parave që ju dëshironi kjo është për shkak të një plani të dobët të marketingut”.

Këto ligje të marketingut  punojnë për çdo lloj shërbimi ose produkti që ju dëshironi të sillni në treg dhe do t’ju sjellë sukses të pashembullt dhe fitime. Ju do të gjeni këto nëntë ligje të fshehura dhe në mënyrë magjike thurur në fjalën “Marketing”. Më pëlqen të mendoj për përcaktimin  e këtyre ligjeve si … “Thyerja e Kodit të Marketingut Miliona Dollarësh”

E Diel 6 Mars 2016

Objekti-Komuna e Tetovës- Salla e Kuvendit Komunal

Ora: 09:30-10:15

Mimoza Thaqi- Si të kontrolloni mendimet tuaja që të qëndroni I fokusuar në arritjen e qëllimeve.

Ora: 10:15-10:30

Pauzë

Ora: 10:30-11:15

Avni Thaqi- Si të arrini qëllimet tuaja-Bazuar në përvojën e tij personale dhe mësimet nga Ligji I Suksesit në 16 Mësime

Ora: 11:15-11:30

 Pauzë

Ora: 11:30-13:00

Mimoza Thaqi-Si të qëndroni të motivuar

Si të arrini në përkrahjen e partnerit tuaj jetësor

Si të komunikoni me fëmijet tuaj adoleshent 

Përfundon Seminari për të gjithë të pranishmit

përveç antarëve të Nivelit 4! 

Ora: 13:00-14:30

Pauza e drekës,

 Ora: 14:30-16:00

Mimoza Thaqi- trajnim i Avancuar me antaret e Nivelit 4,

Kodi i veshjes:

Business Casual

Rregulli I pashkruar:

Seminari nuk do të içizohet, këto materiale janë të fuqishme, I ndaj me ju vetëm në këtë mënyrë sepse ju vendosët të investoni në veten tuaj me kohën tuaj duke larguar çdo justifikim dhe duke u paraqitur në “vendin e duhur në kohën e duhur”-Bill Gates!

Ju inkurajoj të keni vullnet të madh për të absorbuar dhe përvetësuar këto strategji!

Shihemi në Sukses

mth

CEO- Iam-Power

Info në cel ose viber: 0038976432315