Apliko Për Iam Power

Apliko Për Iam Power

Oferta Iam Power.png

1. NIVELI I TRAJNIMI-BAZE (BRONZE-FOUNDATION)

MASTER PLANI IM Të mësosh formulën se si të manifestosh atë që duash në të vërtetë 
Udhetimi juaj fillon këtu! Kursi i Mjeshtrimit të Suksesit Niveli I. Ky Nivel është themeli I trajnimit në Iam-Power. Ju nuk mund të ndërtoni lartë nëse themeli nuk është I fortë!

Permbajtja:

Trajnime Online, ne audio, libra, video dhe testim i njohurive te nivelit I.Ne total 162 materiale per studim nga shtepia.

 

1.Dëshira Juaj Është Udhëri Juaj 14 Audio- Cd

2.Trajnimi Bazë Drejt Pasurimit 15 Audio Cd

3.Shkenca e Pasurimit-4 Audio Cd

4.Shkenca e Pasurimit- Libër Pdf- Format

5.Shkenca e Madhështisë- Libër Pdf-Format

6. Seminari-video – Mposhtja e anës negative të botës

7.Meso-suksesin- Audio-2 Pjesë.mp3

Dhe te tjera programe ne audio dhe video.

Testim për lartësim në Nivelin 2 dhe marrjen e certifikates për Arritje!

KURSI THEMELOR I SUKSESIT

MJESHTRIMI I BAZAVE

VIDEO-

TEKNIKA/LIBRA/USHTRIME

Total 162 materiale për studim nga shtepia!

Oferta Iam Power (3).png

2. NIVELI II TRAJNIMI – ME PERVOJE (SILVER-EXPERIENCED) 200€ 1 Vit

Kursi i Mjeshtrimit të Suksesit Niveli II vazhdon udhëtimi juaj te ndiheni mirë tani dhe të krijoni realitetin tuaj. Zbuloni esencën për Ligjin e Tërheqjes, Sistemi i pasurimit, Programe të caktuara për përcaktim të qëllimit, Zbuloni arin brenda jush dhe krijoni atë në botën e jashtme!

Permbajtja:

Trajnime Online, ne audio, libra, video dhe testim i njohurive te nivelit II.Ne total 197 materiale per studim nga shtepia.

1. Trajnim 12 javor- Qellimi I përcaktuar jetësor

2.Trajnim 12 javor- Ar brenda Ar jashtë

3.Qellimi Kryesor I Jetes Suaj-Audio Program.

4. Sistemi I Pasurimit.

Testim për lartësim në Nivelin 3 dhe marrjen e certifikates për Arritje!

KURSI THEMELOR I SUKSESIT-

MJESHTRIMI I BAZAVE

VIDEO

TEKNIKA/LIBRA/USHTRIME

Total 199 materiale për studim nga shtepia.

 

Oferta Iam Power.png

1. NIVELI I TRAJNIMI-BAZE (BRONZE-FOUNDATION)

MASTER PLANI IM Të mësosh formulën se si të manifestosh atë që duash në të vërtetë 
Udhetimi juaj fillon këtu! Kursi i Mjeshtrimit të Suksesit Niveli I. Ky Nivel është themeli I trajnimit në Iam-Power. Ju nuk mund të ndërtoni lartë nëse themeli nuk është I fortë!

Permbajtja:

Trajnime Online, ne audio, libra, video dhe testim i njohurive te nivelit I.Ne total 162 materiale per studim nga shtepia.

 

1.Dëshira Juaj Është Udhëri Juaj 14 Audio- Cd

2.Trajnimi Bazë Drejt Pasurimit 15 Audio Cd

3.Shkenca e Pasurimit-4 Audio Cd

4.Shkenca e Pasurimit- Libër Pdf- Format

5.Shkenca e Madhështisë- Libër Pdf-Format

6. Seminari-video – Mposhtja e anës negative të botës

7.Meso-suksesin- Audio-2 Pjesë.mp3

Dhe te tjera programe ne audio dhe video.

Testim për lartësim në Nivelin 2 dhe marrjen e certifikates për Arritje!

KURSI THEMELOR I SUKSESIT

MJESHTRIMI I BAZAVE

VIDEO-

TEKNIKA/LIBRA/USHTRIME

Total 162 materiale për studim nga shtepia!


2. NIVELI II TRAJNIMI – ME PERVOJE (SILVER-EXPERIENCED) 200€ 1 Vit

Kursi i Mjeshtrimit të Suksesit Niveli II vazhdon udhëtimi juaj te ndiheni mirë tani dhe të krijoni realitetin tuaj. Zbuloni esencën për Ligjin e Tërheqjes, Sistemi i pasurimit, Programe të caktuara për përcaktim të qëllimit, Zbuloni arin brenda jush dhe krijoni atë në botën e jashtme!

Permbajtja:

Oferta Iam Power (3).png

Trajnime Online, ne audio, libra, video dhe testim i njohurive te nivelit II.Ne total 197 materiale per studim nga shtepia.

1. Trajnim 12 javor- Qellimi I përcaktuar jetësor

2.Trajnim 12 javor- Ar brenda Ar jashtë

3.Qellimi Kryesor I Jetes Suaj-Audio Program.

4. Sistemi I Pasurimit.

Testim për lartësim në Nivelin 3 dhe marrjen e certifikates për Arritje!

KURSI THEMELOR I SUKSESIT-

MJESHTRIMI I BAZAVE

VIDEO

TEKNIKA/LIBRA/USHTRIME

Total 199 materiale për studim nga shtepia.

 

 


3. NIVELI III TRAJNIMI I AVANCUAR ( GOLD ADVANCED)400 EURO PER 1 VIT

Oferta Iam Power (2).png

Tani që ju keni zotëruar ndjenjë të mirë, Kursi i Mjeshtrimit të Suksesit Niveli III ju merr në programin për shfuqizimin e negativitetit. Udhëtimi juaj i suksesit vazhdon me Nivelin III, ku ju do të mësoni se si njerëzit e suksesshëm trajtojnë problemet e tyre, si të lironi veten nga ajo që nuk ju lejon të arrini sukses. Konferenca javore online, Seminaret falas. Grupi sekret online ku çdo ditë gjeni motivimin dhe hapin tuaj të ardhëshëm logjik!

Përmbajtja:

Trajnime Online, ne audio, libra, video dhe testim i njohurive te nivelit III. Ne total 399 materiale per studim nga shtepia, te cilat shtohen dita dites, 4 seminare falas gjate nje viti me trajnues nga SHBA, Holanda, Zvicra dhe vende te tjera te botës.

 

Përmbajtja

1.Gjithë përmbajtja e niveli 1

2. Gjithë përmbajtja e niveli 2

3. Fuqizimi I femrave-Program 16 Javor

4.Trajnimi 12 javor Shkenca e manifestimit të parave

5.Trajnimi 24 javor- Kurs 6 mujor për të mësuar Ligjet dhe Parimet Kryesore të njerëzve më të pasur në botë.

6.Seminari nr 1-2016 në Iam-Power- Mjeshtrimi i Bazave për Çdo Aritje

7.Seminari nr 2-2016-në Iam-Power-  Fuqia e GIN dhe Iam-Power- Johan Hendriks.

8. Seminari nr 3-2016  ne Iam-Power- Ribashkimi I familjes Iam-Power

9. Seminar nr 4-2016 ne Iam-Power- Lidershipi dhe Fuqia

10. Mësimi I teknikave për të tejkaluar, frikën nga kritika, varfëria, sëmundja, humbja e dashurisë!

15. Video seminaret e viti 2015/2016 në Iam-Power

16.Webinare( Konferenca) javore Online, me pyetje dhe përgjigje!

17.Mësimi I teknikës Për Lirimin e Programimeve të vendosura në Nëndijen tonë të cilat ndalojnë suksesin.

18.Mësimi I teknikës EFT- Teknika për Lirimin e Emocioneve.

19.Si të shndëroni “ Dështimin e Përkohshëm”  në Sukses Të Jashtëzakonshëm.

20. Webinar Javor Deshira Juaj Eshte Urdheri Juaj –Perforcimi I DJUJ dhe libri Udhrëfyes.

21. Rregullat e miresjelljes në Tavolinë, takimet e biznesit, dhe kodi I veshjes për biznes.

Testim për lartësim në Nivelin 4 dhe marrjen e certifikates për Arritje!

 

Dhe shume programe te tjera për rrugën tuaj drejt arritjeve!

KURSI THEMELOR I SUKSESIT

MJESHTRIMI I BAZAVE

VIDEO

TEKNIKA/LIBRA/USHTRIME

Ne total 399 ,material për studime nga shtëpia, të cilat shtohen dita ditës!

 

4. NIVELI IV TRAJNIMI ELITË ( PLATINIUM ELITE) 1000 EURO PER 1 VIT

NIVELI IV TRAJNIMI ELITË ( PLATINIUM ELITE) 1000 EURO PER 1 VIT

Niveli 4 në këtë nivel janë materiale të avancuara të cilat shpalosin Parimet e Iam Power dhe I vendosin ato në nivelin e frekuancave të AND suaj! Kurr ju të keni arritur në këtë nivel fuqia e manifestimit do të jetë më e lehtë dhe më e thjeshtë!

Permbajtja:

Trajnime Online, ne audio, libra, video dhe testim i njohurive te nivelit IV. Ne total 509 materiale per studim nga shtepia, te cilat shtohen dita dites, 4 seminare falas gjate nje viti me trajnues nga SHBA, Holanda, Zvicra dhe vende te tjera te botës.

1.    Materiale të avancuara për arritje

2.   Fshehtësitë e Komunikimit, Shitjes dhe Marketingut!

3.   Testim ne fund te vitit për marjen e certificates për Arritje ME TE CILËN JU zgjeroni edukimin tuaj dhe bëheni I aftë dhe professional në biznesin tuaj apo karierën!

4.   Në këtë nivel ju keni mundësinë të fitoni 4000 euro sepse kur lartësoheni në këtë nivel keni 10 antarësime falas për nivelin 3 dhe të njëjtat mund ti shisni për persona të tjerë të cilët ju do ti inkurajoni të na bashkeëngjiten osi ti shfrytëzoni për veten tuaj për 10 vitet e ardhëshme të jeni pjesë e Iam-Power pa paguar më antarësimin 1 vjecar prej 399 Eurove, dhe kjo ofertë është vetëm një herë.

5.   Trajnimi  Ndërmarësi Milioner ( cmimin në gjuhen angleze 2500$ dhe përmban sekretet që vetëm 1% e njerëzve në botë I përdorin)

6.   Vetë Çlirimi

7.    Kuptimi I energjisë dhe dimensioneve të tjera të energjisë!

PSE KRIJOVA IAM-POWER?

Njerëzit gjithmonë më pyesin se çfarë janë “ëndrrat” e mia. Shumë njerëz janë kurioz dhe duan të dinë në lidhje me “dëshirat” e mia personale.

Ëndrrat e mia janë të miat. Ato janë personale siç janë tuajat. Shumica e kohës, unë mbaj ëndrrat e mia për veten time, si duhet të BËNI edhe ju.

Unë mund t’ju them këtë: unë jam 100% e lidhur me ëndrrat e mia të përditshme. Të gjitha ëndrrat e mia kanë ardhur e vërtetë dhe vijnë vërtetë, pa përjashtim. Unë jam mirënjohëse, falënderuese dhe vlerësuese çdo ditë për mënyrën që Universi më ka dhënë gjithmonë të gjitha që I kam kërkuar.

Unë jam gjithashtu mirënjohëse për një “vizion dhe ëndërr” që unë jam duke parë në mendjen time. Kështu, unë e di që ky vizion do të shfaqet në Univerzin fizik shumë shpejt, ashtu si të gjitha vizionet e mia të tjera pa përjashtim, të gjithë në kohën e përsosur të Universit. Edhe pse unë rrallë ndaj “vizionet apo ëndrrat personale” të mia me të gjithë, unë do të ndajë këtë një me ju. Ja ku eshte:

Unë krijova Një Klub që quhet “IamPower”, I cili është privat, dhe shumë të veçantë.

Edhe pse ky “Klub” është shumë i veçantë (jo të gjithë  dëshirojnë të bashkohen dhe pranohen), me kohë do të ketë më shumë se njëqindmijë anëtarë në këtë klub nga çdo vend në botë ku jetojnë shqiptarë.

Unë shoh Iam Power si Një Klub për njerëzit që janë të interesuar në zhvillimin personal, rritjen, dhe transformim.

Iam Power është Një Klub për njerëzit që janë, apo që duan të jenë, të suksesshëm (çfarëdo që ata përcaktojnë me fjalën “sukses”), si dhe të paturit e një qëndrimi, optimist, pozitiv mendor për jetën.

 

Iam Power është Një Klub me anëtarët që janë të interesuar në zhvillimin e qëndrimit, entuziazmit, gëzimit dhe lumturisë.

Iam Power është Një Klub  anëtarët e të cilit janë të pasur, të motivuar, dhe të orientuar (të gjitha në shkallë të ndryshme).

Iam Power është Një Klub për njerëzit që janë ambicioze, pranojnë veten,  tregojnë vetë përcaktimin dhe marrin përgjegjësi personale për jetën e tyre.

Iam Power është Një Klub anëtarët e të cilit duan më shumë nga jeta, më të mirën nga e jeta, dhe të jetojnë jetën që është e plotë.

Iam Power është Një Klub me anëtarët të cilët janë të dashur, të sinqertë, të ndershëm, të besueshëm, dhe të etikës më të larta dhe integritetit.

Iam Power është Një Klub anëtarët e të cilit janë të respektueshëm nga njerëzit tjerë,të kulturave të ndryshme, ideve dhe vlerave.

Iam Power është Një Klub anëtarët e të cilit janë, të kujdesshëm, të sjellshëm, miqësor, me mendje të hapur, dhe të vërtetë.

Iam Power është Një Klub anëtarët e të cilit janë të mëshirshëm, jo jykues; që kuptojnët,e jo kritike;që pranojnëe nuk  dënojnë.

Iam Power është Një Klub për  “fituesit”, jo Qaramanët.

Iam Power është Një Klub për njerëzit të cilët marrin përgjegjësi për atë që ndodh në jetën e tyre, në vend të fajësojnë të tjerët, ose “drejtojnë me gisht nga të tjerët”.

Iam Power është Një Klub për njerëzit që janë të lirë të “emocionuar” dhe jo me”mendime të qelbura”.

Iam Power është Një Klub për njerëzit me besimin në vetë, nderim të lartë  dhe një imazh pozitiv për vetë.

Iam Power është Një Klub anëtarët e së cilit kanë ëndrra dhe duan për të arritur ëndrrat e tyre.

Iam Power është Një Klub për njerëzit që kanë, ose që kërkojnë të kenë, paqe të brendshme, gëzim dhe lumturi.

Iam Power është Një Klub për njerëzit që duan të gëzojnë një nivel në rritje të sigurisë, vetëdijes,diturisë dhe ndërgjegjes.

Iam Power është Një Klub për njerëzit që duan të kenë ndjenja të thella dhe të vërteta të përmbushjes dhe kënaqësisë.

Iam Power është Një Klub  për njerëzit që duan një nivel të suksesit material.

Iam Power është Një Klub për njerëzit që duan një nivel të ndriçimit shpirtëror  dhe vetë-realizimit.

Iam Power është Një Klub për njerëzit që duan të mësojnë se si të përdorin ligjin e tërheqëse dhe të shfaqin ëndrrat e tyre.

Iam Power është Një Klub për njerëzit që duan prosperitet dhe bollëk në çdo fushë të jetës së tyre.

Iam Power është Një Klub për njerëzit që duan të jenë, bëjnë dhe kanë çfarëdo që dëshirojnë.

Iam Power është Një Klub për “ata që shkojnë dhe e marrin”, njerëzit me iniciativë, të cilët janë të frymëzuar, dhe që pëlqejnë të mësuarit dhe rritjen.

Iam Power është Një Klub për njerëzit që në thelb duan të jenë të lumtur, të shëndetshëm dhe të pasur.

Iam Power është Një Klub për njerëz që buzëqeshin dhe qeshin … shumë!

Iam Power është Një Klub për njerëzit të cilët vallëzojnë  dhe këndojnë (ndoshta vetëm pak!), Dhe nuk e marrin veten apo jetën shumë seriozisht.

Iam Power është Një Klub për njerëzit që ndjekin lumturi e tyre.

Iam Power është Një Klub për njerëzit që janë të aftë për të mësuar, për tu trajnuar, dhe kanë një ndjenjë të brendshme të përulësisë.

Iam Power është Një Klub që ka anëtarë nga çdo sferë e jetës, profesionit, besimit fetar, kulturës, ku ngjashmeria midis të gjithë anëtarëve janë qëndrimet e tyre pozitive dhe të dashura.

 

Qëllimi I Iam-Power është që mjetet të cilat grumbullohen nga antarësimet të ju kthehen antarëve dhe shoqërisë në forma të ndryshme!

 

Shihemi ne Suksese

Mimoza
Thaqi

Themeluse e Iam-Power

Apliko Për Iam Power

 

SEMINAR MOTIVUES NEW YEAR, NEW START VITI I RI, FILLIMI I RI

Seminar Motivues

NEW YEAR, NEW START

VITI I RI, FILLIMI I RI

2019

NEW YEAR NEW START.png

Është fundi i vështirësive tuaja, materiale, shëndetësore dhe të mirëqenies ejani në këtë Seminar dhe kuptoni pse!

Ndani një ditë të jetës suaj për Ju. Dhe jeni JU që do të krijoni pas këtij Seminari gjithçka që ju dëshironi.

Do të ju paraqesim një sistem i cili gjithmon funksionon.

Mimoza Thaqi do të ndaj me ju informacionet në vijim:

 1. Mënyrat e komunikimit që vetëm 2% e personave në botë i njohin!
 2. Si ti flisni nëndijes së tjetrit që të shitja juaj të jetë një përvojë mahnitëse!
 3. Pse duhet të veproni si të pasurit veprojnë që të bëheni të pasur?

Espen Haugen do të ndaj me ju informacionet në vijim:

 1. Bisedat zemër me zemër
 2. Arti i Lejimit dhe ritja e energjise së momentit Prezent gjatë komunikimit.

Tineke Hakvort do të ndaj me ju informacionet në vijim:

 1. Pse është e rëndësishme që komunikimi të rrjedh nga dashuria e zemrës sonë
 2. Teknikë për manifestim të shpejtë

Çmimi 10 Euro

Vendin dhe Orën do ta merrni pasi të bëni rregjistrimin.

Shihemi në Suksese

Iam Power & Best Life Creation

KLIKO KËTU PËR TU REGJISTRUAR NË SEMINAR

1395313_10151640555901536_1579350300_n.jpg

Mimoza Thaqi, është Spikere Motivuese

Mimoza Thaqi, është Spikere Motivuese, Chertifikimin e ka marrë nga Kevin Trudeau Si Sancioned Spiker dhe nga Global Information Network Si Spikere Profesionale Publike ne Huston SHBA.

Përveç asaj që është e çertifukuar në anën teorike ajo ka mjeshtruar këto që thotë në bizneset e saj, ajo është një ndërmarrëse shumë e suksesshme ka Kompanine Sun and Stars Në Maqedoni e cila operon në fushën e veshjeve dhe prodhimin e Ujit Iam Water Scardica. Dhe Themeluese e të vetmit klub për Zhvillim Personal në trojet Shqipëtare Iam Power ( Akademia e suksesit tuaj)

Ka investime miliona Euro ne bizneset e saj dhe atë që e flet nuk e ka teori të botërave imagjinare të guruve të ndryshëm, prandaj është e sugjeruar të dëgjoni se çfarë ajo ndan me ju. Për më shumë informacione lidhur me jetën e saj klikoni në linkun më poshtë.

https://www.mimozathaqi.com/what-we-do/

Si një Viking i vërtetë norvegjez, Espen lundron nëpër oqeane.

13506_10155360263975608_6280155803828235891_n.jpg

Espen Haugen

Si një Viking i vërtetë norvegjez, Espen lundron nëpër oqeane.Ai ndërthur me pasion peshkimin me punën e tij si trajner. Një kombinim i bukur. Uji është miku i tij dhe si askush tjetër ai i njeh dhuntitë e ujit. Uji lejon çdo gjë të rrjedhë, diçka që ai është në gjendje të ndihmojë klientët, në punën e tij si trajner.

Dikur ai kishte një të ardhme tjetër për veten. Në rrugën e tij për t’u bërë një futbollist profesionist, ai u dëmtua. Kjo përvojë e dërgoi atë në një udhëtim të pabesueshëm të vetë-aktualizimit dhe mjeshtërimit.

Espen zbaton në jetën e tij çdo ditë atë që ai ka mësuar nga (mësimet e GIN-it, programimin neuro-linguistik NLP, hipnozat) dhe vazhdon ta ndryshojë jetën e tij në mënyra të mrekullueshme.

Është pasioni dhe qëllimi i Espenit që të frymëzojë të tjerët që të jetojnë nga hapësira e zemrës, të gjejnë qëllimin e tyre dhe të jenë një ndikim pozitiv në momentin e zgjimit që po ndodh në planet.

Ai është një erudit i madh, i dashur, mbështetës, intuitiv, i ndjeshëm, një manifestues i aftë, gazmor, i hapur ndaj mundësive të reja, i zellshëm për të marrë dije, një trajner i zoti dhe një futbollist i talentuar.

Tineke Hakvoort

Tineke jeton në një qytezë të vogël antike në Holandë. Punën me njerëzit për t’i ndihmuar ata të ecin përpara është diçka që ajo e ka bërë gjithë jetën e saj. Ajo ka një aftësi unike për t’u lidhur me të gjithë llojet e njerëzve dhe për të krijuar një hapësirë miqësore dhe mbështetëse. Tineke ka një energji të pastër dashurie, motivuese, pozitive dhe rrezatuese, ku ajo na i dhuron të gjithëve me thirrjen e saj të përditshme në seancat e ‘Leveraging’-ut. Është diçka që ajo e bën me gjithë zemër, dhe së bashku me të tjerët krijon mrekullira. Ajo është një facilitatore e shkëlqyer, argëtuese, frymëzuese dhe kreative në shprehitë e saj (në fjalët, imazhet, si dhe mënyra e të menduarit). Ajo i pëlqen situatat e favorshme. Nga dëshira e brendshme për të krijuar situata ‘win-win’, ajo ka lidhur së bashku ‘I Am Power’ dhe ‘BestLife Creation Society’, dhe pret me padurim të shohë rezultate edhe më të mira se nga ajo që mund ta imagjinojë tani.

WORKSHOP QËNDRIMI I DUHUR MENDOR JETO I PASUR

WORKSHOP Qëndrimi i duhur mendor JETO I PASUR

JETO I PASUR (1).png

Pse duhet të jeni në këtë workshop?

Besoj se ju keni ëndërra, dhe çdo ditë i bëni pyetje vetes si të arrij atë ëndërr?

Ndoshta shumë herë keni provuar dhe keni dështuar, dhe keni humbur besimin se ju mundeni! Por një gjë duhet të dini se çdo dështim i mëparshëm ju ka bërë gati për këtë hap- të merrni pjesë në këtë workshop.

Ky workshop do të ndryshojë percetimin tuaj, për ëndërrën tuaj dhe ju do të riktheni motivin për të vazhduar deri në suksese.

 

 1. Nuk bëj workshope dhe seminare vetëm pse duhet ti bëj, por sepse ajo që ndodh në jetën time është e lidhur drejpërdrejt me vendimin që unë marr kur bëj një seminar. Atë energji që më ndihmon mua dua të ndaj me ju.
 2. Këtë rradhë do të ndaj me ju disa teknika të mendimit, disa modele të energjisë të cilat do të ndryshojnë aurën tuaj sa i përket pasurisë që ju posedoni.
 3. Cila është pasuria juaj? Ju keni një trup i cili do të jetë i shëndetshëm dhe të përdor paratë për të bërë vetëm mirë, ju keni një mendje e cila do të ushqehet me informacione të bukura dhe ju keni një shpirt i cili do të udhëheqet nga dashuria dhe e gjithë kjo përfshinë harmoninë që ju merritoni në këtë jetë. Pranadaj unë them se mungesa e disa përbërësve esencial nuk ju lejon juve të ecni përpara.
 4. Qëndrimi i duhur mendor

  Ndryshoni qëndrimin tuaj ndaj biznesit.Mos e kërkoni atë.

  SHIH TASHMË MENDËRISHT TUAJËN DHE LEJO TË VIJË.

dollaret me duan muia.jpg

Bonus pas pjesmarrjes në seminar.

Librin Elektronik” Dollarët më duan mua”në PDF do të ju dërgojmë në email

 

Bileta për anëtarët në Iam Power Niveli 3 dhe 4 është falas.

swiss.png

Bileta për pjesëmarrësit tjerët është 5 Euro, pagesa bëhet në hyrje.

Vendi: Swiss Diamond Prishtinë

 

Ju lutem rregjistrohuni më poshtë që të merrni biletën, sepse saktësia juaj lidhur me çdo event të jetës suaj ka të bëjë shumë me suksesin tuaj.

Nëse nuk e keni biletën nuk mund të hyni në workshop.

Emri dhe Mbiemri *
First Name
Last Name
A jeni anetar i nivelit 3, 4 ne Iam Power? *
Çfarë doni të ndryshoni në jetë? *
Telefoni ( Mos perdorni shenjen +) *

MOMENTI I TË NDJENJURIT MIRË, SEMINAR MOTIVUES

Momenti i të ndjenjurit mirë, Seminar Motivues

MOMENTI I TË NDJENJURIT MIRË

TI JE ME SHUME SE QE E DI !

13-14 TETOR 2018 NË PRISHTINE, KOSOVË

 

Nje fundjavë e cila mund të ndryshojë jetën tuaj pergjithmonë !

Ne kete Seminar do te kete spiker dhe pjesemarres nga i gjithe rruzulli tokesor, nga USA, Kanada, Zelanda e Re, Europa. Vendet jane te limituara dhe perparesi do te kene te regjistruarit e pare.

39188346_10155499768056536_7293806031497330688_n.jpg

 • A është jeta juaj gjithqka që keni shpresuar të jetë?

 • A jeni duke i jetuar ëndrrat?

 • A e dini se është e drejta e lindjes tuaj të ndjeheni të lumtur, të ndiheni mirë?

 • A e dini se, pavarësisht nga gjendja juaj tani, është e lehtë të ndiheni të lumtur?

 • A e dini se të ndjenurit mirë ju ndihmon të ndryshoni gjendjen tuaj në atë se si dëshironi që ajo të jetë?

Ky event do të zhvillohet në Swiss Diamond Hotel, Prishtinë.

13 Tetor 2018 : Ora 10:00- 18:00

14 Tetor 2018: Ora 10:00-18:00

Tarifa e regjistrimit për të marrë pjesë në këtë event transformues është vetëm 50 €, –
(falas për anëtarët e ‘I am Power’, Niveli III ose më lart dhe për anëtarët e ‘BestLife Creation Society’)

0.jpg

Gjatë kësaj ngjarje fundjave ju do të:

 • Lironi bllokimet dhe pengesat që ju mbajnë nga të ndjenjurit mirë dhe jetesa e jetës që dëshironi
 • Mësoni të shihni të mirën në çfarëdo situate në të cilën jeni tani
 • Mësoni të zhvendoseni menjëherë nga negativja në pozitive
 • Mësoni të vini re mundësitë dhe zgjidhjet kudo
 • Mësoni se si të përqendroheni në çdo gjë që dëshironi të shfaqni në jetën tuaj, me shumë lehtësi, vetëm duke u ndjerë mirë

Në këtë Seminar, ju do të zbuloni dritën në fund të tunelit. Identitetin tuaj të vërtetë, kjo pret njohjen tuaj, dhe kjo forcë e pandryshueshme është 100% gati për t’ju shërbyer, tani për tani.

Juve ju është thënë të krijoni realitetin tuaj, apo jo? Por si ta bëni këtë? Dua të them, si mund të triumfosh përpara vështirësive kudo që të shikosh? Si i largohesh frikës, dyshimeve dhe mosbesimit, sidomos te vetja?

E vërteta është … nëse nuk e keni zbuluar ende shëndetin, lumturinë, romancën dhe stilin e jetesës luksoze, keni humbur diçka për jetën.

Po sikur shqetësimet tuaja rreth botës apo të ardhmes së njerëzimit të qëndrojnë në rrugën e aftësisë suaj për të jetuar ëndrrat ? Çfarëdo qoftë ajo, zgjidhja është brenda jush. Jo në një realitet shumë të largët. Është këtu, tani.

Seminari Momenti i të ndjenjurit mirë do të ju japë ide të panjohura dhe të freskëta në një mënyrë që ju kurrë nuk e keni konsideruar më parë, duke ju nxitur që t’i eksploroni ato dhe të shpengoni “kartën tuaj” në Ligjin e tërheqjes.

Nga dita e parë, ju do të kuptoni shkakun e pothuajse të gjithë “varfërisë” (një mendim që shfaqet si shëndet i dobët, mungesa e financave dhe marrëdhënie jo e lumtur).

NËSE JU JENI GATI PËR TË TRANSFORMUAR JETËN TUAJ,

KLIKONI BUTONIN REGJISTROHU TANI 

DHE PËRSHËNDETNI JETËN TUAJ TË VJETËR DHE HAPNI NË MANIFESTIMIN E TË GJITHA DËSHIRAVE TUAJA!

Dhe po, nëse doni më shumë para në jetën tuaj, nëse doni më shumë liri, nëse doni më shumë balancë, nëse doni më shumë gëzim, nëse doni më shumë pozitivitet … të gjitha fillojnë me ndjenjën e mirë.

Mos e merrni vetëm fjalën tonë për të! Jini aty dhe përjetoni atë për veten tuaj!

Kjo fundjavë e mahnitshme është bashkë-krijim i Shoqërisë BestLife, I am Power dhe juve !

BestLife-Creation-Society.NoTag_.png
Gold Iam power Transparent.png

Iam Power, Klubi i Suksesit Tuaj

Mjetet dhe mësime për të rritur qendrat e fuqisë tuaj…

Ne shpresojmë që të ju takojmë atje!

FACILITATORËT

NJIHUNI ME SPIKERËT TANË TË MAHNITSHËM

Brit.jpg

Brit Johanne Drageset

Brit jeton në një fshat të vogël në Norvegjinë Perëndimore, së bashku me një nga vajzat e saj, dhëndrin dhe nipërit e saj të adhurueshëm. Çdo ditë ajo shijon bukuritë e natyrës, fiordet, malet, akullnajat, të qeshurat e nipërve të saj, punën duke ndihmuar klientët nga e gjithë bota për të arritur suksese në çdo fushë të jetës së tyre. Një zonjë, e cila ka udhëtuar nëpër botë, ka jetuar në disa vende të planetit tonë të bukur (Norvegji, Alaskë, Havaj). Një grua, e cila ka përjetuar se çfarë do të thotë kur nuk e dini se çfarë dëshironi në jetë. Rreth moshës 50 vjeçare (e shihni, nuk është kurrë vonë) ajo zbuloi pasionin e saj për rritjen personale dhe terapitë energjike. Ajo ka punuar në një qendër kërkimore për mjekësi plotësuese dhe alternative, ka punuar për BeSetFreeFast, dhe tashmë, ka gjetur rrugën e saj dhe është pjesë e BestLife Creation Society. Ajo është një trajnere e certifikuar për zhvillim personal dhe profesioniste shumë e zonja. Si dhe një praktikuese e certifikuar e Kodit të Emocioneve dhe e Kodit të Trupit (metoda të fuqishme nga Dr. Bradley Nelson).

EspenHaugen-Pic.jpg

Espen Haugen

Si një Viking i vërtetë norvegjez, Espen lundron nëpër oqeane. Ai ndërthur me pasion peshkimin me punën e tij si trajner. Një kombinim i bukur. Uji është miku i tij dhe si askush tjetër ai i njeh dhuntitë e ujit. Uji lejon çdo gjë të rrjedhë, diçka që ai është në gjendje të ndihmojë klientët, në punën e tij si trajner. Dikur ai kishte një të ardhme tjetër për veten. Në rrugën e tij për t’u bërë një futbollist profesionist, ai u dëmtua. Kjo përvojë e dërgoi atë në një udhëtim të pabesueshëm të vetë-aktualizimit dhe mjeshtërimit. Espen zbaton në jetën e tij çdo ditë atë që ai ka mësuar nga (mësimet e GIN-it, programimin neuro-linguistik NLP, hipnozat) dhe vazhdon ta ndryshojë jetën e tij në mënyra të mrekullueshme. Është pasioni dhe qëllimi i Espenit që të frymëzojë të tjerët që të jetojnë nga hapësira e zemrës, të gjejnë qëllimin e tyre dhe të jenë një ndikim pozitiv në momentin e zgjimit që po ndodh në planet. Ai është një erudit i madh, i dashur, mbështetës, intuitiv, i ndjeshëm, një manifestues i aftë, gazmor, i hapur ndaj mundësive të reja, i zellshëm për të marrë dije, një trajner i zoti dhe një futbollist i talentuar.

Tineke (1).jpg

Tineke Hakvoort

Tineke jeton në një qytezë të vogël antike në Holandë. Punën me njerëzit për t’i ndihmuar ata të ecin përpara është diçka që ajo e ka bërë gjithë jetën e saj. Ajo ka një aftësi unike për t’u lidhur me të gjithë llojet e njerëzve dhe për të krijuar një hapësirë miqësore dhe mbështetëse. Tineke ka një energji të pastër dashurie, motivuese, pozitive dhe rrezatuese, ku ajo na i dhuron të gjithëve me thirrjen e saj të përditshme në seancat e ‘Leveraging’-ut. Është diçka që ajo e bën me gjithë zemër, dhe së bashku me të tjerët krijon mrekullira. Ajo është një facilitatore e shkëlqyer, argëtuese, frymëzuese dhe kreative në shprehitë e saj (në fjalët, imazhet, si dhe mënyra e të menduarit). Ajo i pëlqen situatat e favorshme. Nga dëshira e brendshme për të krijuar situata ‘win-win’, ajo ka lidhur së bashku ‘I Am Power’ dhe ‘BestLife Creation Society’, dhe pret me padurim të shohë rezultate edhe më të mira se nga ajo që mund ta imagjinojë tani.

Avni-and-Mimoza.jpg

Mimoza & Avni Thaqi

Nga nevoja e saj e brendshme për të mësuar, për tu rritur dhe zgjeruar, Mimoza zbuloi rastësisht Rrjetin Global të Informacionit (GIN). Këtu ajo gjeti ushqimin shpirtëror, që i duhej për t’u lartuar me veten. Plot zell për të përhapur këtë mesazh pozitiv dhe të fuqishëm mes njerëzve të saj, ajo me mbështetjen e bashkëshortit të saj Avniut, arriti të përkthejë disa libra të fuqishëm dhe frymëzues. Këto libra dhe aktivitetet e organizatës së tyre ‘I Am Power’ – ‘Unë Jam Fuqia’ krijuan (dhe ende vazhdojnë të krijojnë) një efekt multiplikativ në mbarë komunitetin shqiptar në të gjithë globin. Një çift në një mision, të pandalshëm. Ata sjellin shpresë, pozitivitet, dashuri dhe këtë po e dëshmojnë me vepra. Duke jetuar në Maqedoni, së bashku me tre fëmijët e tyre të dashur dhe të mrekullueshëm, ata kanë krijuar mrekullira. Bizneset e tyre (hidhini një sy fabrikës së ujit I am Water Scardica,) po lulëzojnë dhe po ndihmojnë shumë njerëz në rajon. Sinqerisht, nuk ka fjalë të mjaftueshme për të përshkruar këtë çift të mrekullueshëm. Ata me të vërtetë po jetojnë Fuqinë e tyre dhe BestLife-in e tyre duke jetuar jetën e tyre, në mënyrën më të mirë të mundshme (dhe bashkarisht ju ftojnë që dhe ju të bëri të njëjtën gjë.

ScottJen.jpg

Scott and Jen Kazmierczak

Ky çift i mahnitshëm e filluan udhëtimin e tyre drejt zhvillimit personal në një moshë të re dhe vazhdimisht ata i kanë zbatuar të gjitha mësimet e jetës që nxorën gjatë këtij rrugëtimi, duke krijuar rezultate të pabesueshme jo vetëm në jetën e tyre por edhe të njerëzve përreth tyre. Dëshira e brendshme për t’i dhënë përsëri botës që i ka bekuar kaq shumë vazhdoi të zgjerohet dhe përmes fuqisë së jashtëzakonshme të energjisë së pastër të dashurisë u formua në mënyrë hyjnore shoqëria e tyre ‘BestLife Creation Society’.

Lidershipi i tyre i fortë dhe dëshira e sinqertë për të lartuar të tjerët ka ndezur shumë zemra dhe shpirtra në mbarë botën. Duke përdorur mjetet e tyre unike të fuqizimit dhe trajnimit, si dhe përvojën e tyre të madhe personale, ata krijojnë një ndikim pozitiv në personin individual dhe në planetin tonë në tërësi. Ata kanë tërhequr një grup individësh me talente të mrekullueshme që mbajnë flakën për BestLife-in me trajnime interaktive të aplikuara në jetën e përditshme. Si në rastin e çiftit Avni dhe Mimoza Thaçi, nuk ka fjalë të mjaftueshme për të përshkruar këtë çift të mrekullueshëm. Ata me të vërtetë po jetojnë Fuqinë e tyre dhe BestLife-in e tyre dhe ju ftojnë edhe ju për të bërë të njëjtën gjë.Scott and Jen Kazmierczak

A jeni gati për ta vënë jetën tuaj në nivel të lartë, duke manifestuar të gjitha dëshirat e zemrës suaj – lehtë dhe pa mundim?

Në këtë Seminar do të zbuloni saktësisht se si ta nënshtroni egon tuaj dhe të ndërroni vetëdijen tuaj në pak minuta!

Problemi është se ju keni një kundërshtar që nuk dëshiron që ju të jetoni një jetë të relaksuar dhe të begatë – dhe ky kundërshtar është mendja juaj. Kur të mësoni të rivendosni “mendjen” atëherë ju do të ndaloni të luftoni dhe të filloni të manifestoni në nivelin më të lartë me më pak përpjekje.

E vërteta është që ke lindur për të shpëtuar. Seminari është urtësia që keni kërkuar.

NËSE JU JENI GATI PËR TË TRANSFORMUAR JETËN TUAJ,

KLIKONI BUTONIN REGJISTROHU TANI  DHE

PËRSHËNDETNI JETËN TUAJ TË VJETËR DHE HAPNI NË

MANIFESTIMIN E TË GJITHA DËSHIRAVE TUAJA!

 

Sponsor Gjeneral i Eventit, Presidenti z. Behgjet Pacolli, personaliteti më i ndritur i popullit tonë, i cili këto seminare i përkrah sepse e di fuqinë e mendimeve dhe ndjenjave të mira.

26239804-10159769180050153-2204949416731480759-n_7017.jpg

MERRNI KOPJEN DIGITALE TË LIBRIT MENDO DHE PASUROHU ME MUA NGA MIMOZA THAQI FALAS

MERRNI KOPJEN DIGITALE TË KËTIJ LIBRI FALAS

HYRJE

Ndoshta nuk jeni të lumtur me jetën që tani keni!

Por nuk ka rëndësi se ku je,por për ku je nisur gjë që është

e limituar vetëm nga IMAGJINATA juaj dhe kur

imagjinata juaj është e palimituar nuk ka gjë që nuk mund

ta bëni me të ardhmen tuaj.

Ndoshta ZBULIMI më I madh është ai se ju bëheni ajo

për të cilën mendoni në shumicën e kohës. Dhe nëse

ndryshoni mënyren se si ju mendoni ju aktualisht

ndryshoni drejtimin e jetës tuaj.

KLIKO KETU PER LIBRIN