TI MERITON SUKSESIN 2 TIRANE

tirana-2016-seinar2

TI MERITON SUKSESIN 2

TIRANE

08 TETOR 2016

rregjistrimi fillon nga ora 13:30

NGA ORA 14:00-20:00

Temat per te cilat do te flas Sheki Useini:

 • VEÇANTIA vs NORMAL !
 • Pyetja e pyetjeve: Kush je TI?
 • Kështu flet Perëndia.
 • Besimi që prodhon Dituri
 • NDËRDIJA – nuk logjikon!
 • A din TI se çka bartë me vete?!
 • “Adresa Mentale”
 • Suksesi prodhon Sukses!
 • Formula që nuk Dështon
 • MEDITIMI – “Fletëhyrje në Dashuri”

Tema per te cilen do te flas Mimoza Thaqi:

 • Pse ti Meriton Suksesin.
 • Si mendojnë dhe flasin të pasurit.
 • Pse të pasurit vetëm pasurohen ndërsa të varfërit vetëm varfërohen.
 • Çfarë i dallon të pasurit nga të varfërit.
 • Vendim marrja dhe diciplina mendore.

Vend ndodhja:

Hotel Tirana Internacional.

Pagesa per pjesmarresit:

Na shkruani ne emai mimoza88@yahoo.com te ju dergojme faturen.

Antaret e Niveli 3 dhe 4 Iam-Power seminarin e kane falas, kusht i vetem konfirmimin te bejne ne email mimoza88@yahoo.com qe ti vendosim ne liste.

Bonuse per pjesemarresit:

Loje shperblyese ku jepen falas 3 antaresime 1 vjecare ne Iam-Power,1- Niveli 1,1- Niveli 2 dhe 1- Niveli 3.

Bonuse per antaret ne Iam-Power:

Loje shperblyese ku jepen falas 2 vazhdime te antaresimeve 1 vjeçare për nivelin 3 Iam-Power dhe një antarësim i niveli IV.

Shihemi ne Sukses

Klubi i Suksesit Tuaj

Iam-Power

email:mimoza88@yahoo.com

Cel/Viber 0038976256899

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s