OXYGEN e Shtune me date 9 Prill 2016 ne Ora 20:15, repriza e diel ora 13:00 ne KTV

Te dashur Miq
Na ndiqni kete te Shtune me date 9 Prill 2016 ne Ora 20:15, repriza e diel ora 13:00 ne KTV
Ne emisionin Oksigjen.
Do te degjoni dhe mesoni gjera shume te bukura!

Besim Dina, nje njeri vertet madheshtor, ai po qe eshte Iam Power dhe cdo princip te Iam-Power e ka pjese e jetes dhe punes se tij. Stafi ishte vete mrekullia, bashkepunimi ishte shume harmonik dhe ishte kenaqesi te komunikoje me cdo person qe ishte pjese e grupit te tij.
Kombinimi i humorit te mirfillte qe ndihmon njeriun te nxjer me te miren ne cdo aspekt dhe mbi te gjitha e do vendin e tij popullin e tij dhe gjithcka ben eshte rritja e vlerave kombetare. Ishte kenaqesi pjesmarja ne kete show ku edhe audienca ishte fantastike nga Gjimnazi i Ferizajit. Jam shume falenderuese dhe mirenjohese qe isha pjese e ketij emisioni.Me shume dashuri per te gjithe
Mimoza Thaqi

Capture

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s