SEMINAR 1 DITOR në TIRANË, 23.Prill 2016 “MENDO DHE PASUROHU” ME IAM-POWER PERFUNDOI ME SUKSES

SEMINAR 1 DITOR në TIRANË, 23.Prill 2016 “MENDO DHE PASUROHU” ME IAM-POWER PERFUNDOI ME SUKSES

Qëllimi i çdo seminari në Iam-Power është që pjesmarësit të rizbulojnë fuqitë e tyre, të kuptojnë se edhe ata mund të realizojnë ëndërrat e tyre ja disa nga përshtypjet e seminarit:

 1. Energjia pozitive e Seminarit, komunikimi me antarët dhe idetë që ata kanë, Zhbllokimi i të gjitha ndjesive negative, ndjesia se si të realizoj ënërrat e mia.          E. Shpati- Tiranë
 2. Më pëlqeu çdo pjesë në përmbajtje të seminarit. Mësova si do të arrij apo si duhet të arrij të ardhurat. Mësova se duhet ti zgjeroj ëndrat dhe pse. Si të gjej rrugën për të bërë realitet ëndrat që kam. më ka riaktivizuar për qëllimin që i kam vënë vetes por që ende nuk e kam arritur. H. Kurteshi- Kosovë
 3. Së pari jam e lumtur që jam pjesë e Iam-Power, sidomos ql të takova ty Mimoza. Sot ishte një eksperiencë shumë e bukur ajo që më pëlqen këtu është se mëson si të bëhesh i suksesshëm duke mos e humbur shpirtin. Është pikërisht kjo pjesë që më shtz të bëhem pjesë e klubit. Te johan Hendriks gjithashtu pashë pjesën më të rëndësishme të shpirtit të pastër. Vetëm emri poyitim Iam-Power më jep një relaks dhe këtë e pash edhe te njerëzit këtu. Sot bisedoja me njerëz që sikur i njihja një jetë. E kam gjetur më në fund një grup njerëzish që i kërkoja që nga mosha 13 vjeçe. FALEMINDERIT- A. Usha- Kosovë
 4. Ndihem shumë i emocionuar që vendosa se do të ndrzshoj rutinën time. ndiej se erdhi koha e metamorfozës, tani kuptoj se gjithçka ka punuar për të mirën time. Tani mbaron një seminar dhe kujtoj se si di të gjitha dhe kur po vjen seminari i ardhëshëm. Kuptoj se sa nuk di. Sa shumë mirënjophës jam që jam pjesë e kësaj. Tani kuptoj se njeriu më i rëndësishëm jam Unë. Ju dua të gjithëve. God Bless You. anonim.
 5. Shumë bukur kalova në këtë seminar, takova njerëz të mrekullueshëm. E veçanta për këtë seminar ishte se këtë radhë mori pjesë edhe vajza ima Arrita. Më pëlqeu bashkëbiseimi me Johan Hendriks në Skype, bsedat me pjesëmrësit e ri dhe koha e drekës.  Informacioni më i rëndësishëm që dha Mimoza dhe që unë dua të praktikoj në jetën time është: TË DUAM VETEN TONË, GJTHË RËNDËSINË TA ÇOJMË TE VETJA. INVESTIMI TE VETJA ËSHTË I RËNDËSISHËM. Jam mirënjohëse dhe falenderuese që mora pjesë në këtët seminar. Besire Perolli besire_p@hotmail.com
 6. Për herë të parë morra pjesë në një grupim të tillë, me njerëy të specializuar dhe shumë mirë të informuar të cilët më bënë të ndihem pozitive, të ndihem e sigurtë, me më shumë besim në veten time. Kontakti( bashkëbisedimi me prezentuesen) për mua përsëri ishte përvojë e parë që më bëri të ndiej emocione që nuk  i kisha përjetuar më parë, më bëri të jem më këmbëngulëse në rrugëtimin tim drejt mendimit pozitiv, energjive të mia për të arritur atë që dua. Përmes librave dhe cd që mora sot e që do të filloj ti lexoj e dëgjoj që sont jam e bindur në suksesin tim dhe të familjes sime. Faleminder Mimoza që më dhe sot këtë mundësi. Do të jem mirënjohëse gjithmon. S. Burrja Tiranë
 7. Në këtë Seminar morrëm energji pozitive të hatashme, unë në këtë semianr erdha me një ndjenjë të madhe gëzimi, pasi sot u plotësua qëllimi që vendosa kur isha në seminarin parprak me Sheki Useini që kishte poashtu energji të madhe Pozitive. Në sinrin sotëm mësova sërisht për ënrrën dhe madhësinë e saj si dhdlsirën e zjarrtë. Mora ene të Hatashme nga Johan Hendriks ishte pjesë e hatashme e seminarit FALEMINDER  Johan. Ky seminar më ndihmoi të ygjidhja një çështje personale dhe pa pyetur fare shpjegim e gjeta në Seminar. Shkëmbimi i dëshirave me antarët e grupit me energji shumë pozitive më pëlqeu shumë. Ju dua Mimoza Thaqi & Avni Thaqi Iam-Power dr. Besni Nuredini- Kosovë
 8. Në këtë seminar pjesa që më tërhoqi vëmendjen time  ishte ndarja e informacionit në skype nga Johan Hendriks për çlirimin e energjisë dhe frekuencës. Gjithashtu pjesa që thoshte Avniu për elesperiencën e tij me ujin më frymëyoi mua për punën që do të bëj më vonë. Kjo ishte edhe arsyeja e ardhjes sime këtu për tu frymëzuar dhe për të marrl informacione të reja që do të ndihmojnë rrugën time për të arritur sukses. M. Guri- Shqipëri
 9. Jam e lumtur, mirënjohëse dhe falënderuese që sot jam në këtë seminar dhe dëgjoj dituri dhe informacion që do të bëjnë ëndrën time realitet. E veçanta e këtij seminari ishte biseda me Johan Hendriks, eksperienca e tij e hidhur dhe dështimi i tij në vendin e tij njëkohësisht ëndrra e tij që një ditë të shkoj në Amerikë. Pra ishte dëshira e tij e zjartë Amerika.  Dhe ky seminar na dha fuqinë dhe neve që kush shfaqet dëshira e zjartë pengesat zhduken. Sa më shumë marr pjesë në seminare aq më shumë e mësoj sistemin. Si dhe ajo që ishte qershia mbi tortë ishte mirëmbyllja e seminarit me fjalë aq të fuqishme që mbi të gjitha më e rëndësishme ështe vetja jonë. të investojmë dhe të duam veten tonë dhe pastaj paratë vijnë pas nesh. Shihemi në Suksese M. Llalloshi-PRISHTINË
 10. Ishte shumë motivuesm nxitës për të vazhduar me këmbëngulje në arritjen e objektivAVE TË MIA, ARRITJET QË I PRES NË TË ARDHMEN, duken më shpejtë të realizueshme pas këtij seminari. Me projektin më të mirë në botë kompaninë gjigande mbarëbotërore që Universi ma prezentoi dhe trajnimet në Iam-Power do të arrij shumë shpejt objektivat. Faleminderit N. Kurtari- Shqipëri
 11. Lumturi e papërshkruajtur. Mimoza shumë profesionale. Sa të mundem do të ju ndjek fanatikisht dhe ju jepni bazat e suksesit, komplimente pa fund bashk në vazhdim pa u ndalur. Shumë e lumtur për këtë eksperiencë që ndava sot këtu. Shume shpejt do të vim në Tetove. M. Kurtaja-Itali
 12. Semianri sot kishte shumë energji. Mimoza ishte e mrekullueshme, Johan Hendriks na përcolli energji të paparë. Pjesa e mësimit për ar në trurin tonë ishte mrekulli. Njerëzit në sallë shumë të mirë me energji. Sot u fokusuam më shumë për ligjin e tërheqjes për paratë dhe dollarët më duan mua. Si gjithë mësimet dhe teknikat ishin të mrekullueshme. jam shumë e lumtur që sot morra pjesë në seminar. L.Pojani- Tiranë
 13. Jam shumë e lumtur që mora pjesë në këtë seminar, ku energjia dhe njerëzit ishin shumë të mirë. Mësova dhe i kuptova disa gjëra shumë të rëndësishme të cilat më duhen mu në këto momente të jetës. Me të vërtetë shumë ndryshe kuptova sa shumë thelbësore është të dimë çfarë duam. Unë kuptova se shumë gjëra që kisha dashur dhe kisha ditur sakt çfarë janë i morra të gjitha. Është bërë një kohë që nuk e kam të qartë se çfarë të filloj me biznes..dhe ashtu edhe jeta të sjell konfuzion dhe ndjenja të paqarta… Unë tani i premtoj vetes se do të mendohem dhe do ta pyes veten ta ndjej mirë çfarë dua sepse unë e di se mund ta kem. E falënderoj shumë Eridën dhe Evën për organizimin e seminarit dhe sallës së mrekullueshme. Falenderoj shume Mimoya dhe Avni për kurajon dhe dashurinë që na jepni. Faleminderit që jeni kështu si jeni. Mimoza Muja antare e nivelit 4 Iam-Power
 14. Faleminder Mimoza dhe Avni për këtë mundësi të jashëzakonshme që na keni krijuar ku dhe jo pak merita ka shoku im i fëmijërisë Andi Kukli. Faleminderit që më dhatë mundësinë të njoh më mirë veten time dhe të zbuloj pasionin dh eëndrën time që ka qenë gjithnjë para meje por unë se shihja. Energjia dhe dashuria që transmetohet këtu është e jashtëzakonshme dhe se kam përjetuar asnjëherë. Prezentim i mrekullueshëm, faleminderit Mimoë. E. Hasani-Shqipëri
 15. Faleminderoj Mimozën dhe Avniun për kohën e tyre dhe mësime që ndanë me ne. Gjithmon ka informata të rreja në takimet tuaja. Faleminderit Johan Hendriks i cili është shumë pozitiv dhe na jep informata të rreja gjithmonë. E.O- Shqipëri
 16. Ndjesi e jashtëzakonshme pozitive. Njoha njerëz të mrekullueshëm me qëllime të ngjashme e me shumë pozitivitet. Eksperiencë e paharueshme. Shihemi në Sukses S. Memeteti -Shqipëri
 17. Përshtzpjet për seminar janë shumë të kënaqshme sepse nga kjo sot kemi mësuar shumë gjëra të rreja se si të ndryshojmë mendimet tona dhe të punojmë më shumë me mendjen tonë. Ajo për çfarë kam ardhur sot ka përmbushur pritjet e mia dhe do të doja të jem pjesë e këtzre seminarave edhe për kohë shumë të gjatë. Me shume respekt. Dr.L. Krasniqi-Kosovë
 18. Kz siemina ishte me të vërtetë shumë i fuqishëm. Unë mësova se çdoherë nëse kemi vullnet gjithnj ka një rrugë. Nëse ne kemi dëshurë të zjartë dhe emndimet në rregul atëherë çdo gjë vjen në jetë. Çfarëdo që mendja e njerut mund të krijojë dhe ta bëjë veten ta besojë mund ta fitojë. Deh nuk i dua eurot por ato më duan mua. Dështimet janë një bekim i maskuar dhe duhet ti përdorim si një urë themelore për arritjet tona. Zess We Are Power, we can do it! Xhoana Bogdani-Shqipëri
 19. Kz seminar ndryshoi shumë mënyrën e të menduarit. Ndihem shumë i qetë që arrita të çliroj një energji negative që kishte disa kohë që më kishin pushtuar. Tani ndihem i lumtur i qetë dhe me harmoni me veten dhe njerëzit. Unë jam i bindur që do të arrij qëllimet e mia. Iam Power A. Llojku-Shqipëri
 20. Nga ky semianr më është rritur besimi në vetvete. Mësova që unë duhet të jap jo vetëm të marr sepse çfarë mbjello korr. Mësova të largoj nga vetja edhe shumë pyetje “si” dhe “kur”? Mësova që çdo gjë ndodh vetëm për të mirë. Mësova që duhet të dua më shumë veten time dhe të nxjer më të mirën nga vetja. Më e rëndësishme që mësova shumë përgjigje të pyetjeve që ia bëja vetes. Jam shumë i lumtur që morra pjesë në këtët seminar të mrekullueshëm dhe jam shumë falënderues dhe mirënjohës Mimozës dhe Avniut për këtë gjë. A. Basha-Shqipëri
 21. Megjithse mbërita në pjesën e 2 me shkëputjen reale u ndjeva shumë mirë! Dhuratë nga Zoti komunikimi me juveku boshti konsiston ne zbulimin e vlerave te gjithsecilit dhe realizimi i tyre. u ndjeva shkëlqyeshëm! Pjesmarësit shumë pozitiv! Falenderime pafund nga zemra! Ndiehm shumë mirë që jam shumë mirë. E.Mehmeti!

13047735_10153408802531536_6459668679078503841_o

11224506_10153408815066536_336526010228120688_o 13002596_10153408814771536_5758073594871491074_o 13041078_10153408808096536_6312955403103887123_o 13041418_10153408816101536_1931031914037991184_o 13047776_10153408804746536_8396717990675444521_o 13047917_10153408805926536_2717562345707735406_o 13048033_10153408806746536_8293321824231663129_o 13048223_10153408803651536_2943024603343651020_o 13048268_10153408815296536_2764351114480753736_o 13055021_10153408807406536_963623063637349083_o 13055241_10153408806756536_280369353518426129_o 13055247_10153408806246536_2491584036560748148_o 13055709_10153408807046536_8596934430062496541_o 13055945_10153408815306536_7828476161631630100_o 13062354_10153408815681536_105417191219899480_n 13062381_10153408802531536_6459668679078503841_n 13063147_10153408807036536_4357519103015688704_o 13063223_10153408806926536_3180360626700840900_o 13063254_10153408806571536_6257752327889826370_o 13063432_10153408814756536_349034485887699027_o 13086695_10153408807491536_7045573560531442071_o 13086708_10153408805701536_8170146575074775734_o 13087637_10153408815356536_6929839495468227122_n

Biografia e Johan HENDRIKS

Johan HENDRIKS

Që të ndjek ëndrrën e tij shumëvjeçare, Johan Hendriks nga Hollanda  imigroi në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, ku ai krijoi rrugëtimin e tij të fuqishëm dhe magjik. Kjo eksperiencë e fuqizoi dhe e forcoi atë që të ndërtojë karrierën e tij të madhërrishme.

12734045_965671836841483_743844785333652827_n
Në këtë rrugëtim, Johani u njoftua me materialet e ndryshimit jetësor dhe mentorët nga Rrjeta e informatave globale (GIN) dhe Sekretet e trajnimit jetësor (The Secret to Life Coaching), ku ai tentoi të nisë karrierën e tj të re si mentor, trajner dhe spiker publik. Johani inspiroi, udhëheqi dhe preku me mijëra jetë njerëzish nga e gjithë bota.

 

Johani ka lindur pa puls. Falë bekimit të nënës së tij, prekjes së saj të magjishme atij i’u dha edhe një shancë e dytë për të jetuar në këtë planet. Si një djalë i ri Johani pati sfidat dhe bekime me fatin e të pasurit sëmundjen e disleksisë. Pasi që ai kishte vështirësi të adaptohet në ambientin e shkollës ku ndjekte mësimin, ai u mundua që të krijonte – zhvillonte aftësitë e tij visuale dhe grafike që të qas botën nga një këndvështrim tjetër. Kjo dhuratë e jashtzakonshme e Johanit i mundësoi atij të krijonte rrugë spirituale me kuptim të plotë. Pas një periudhe Johani e krijoi mundësinë të inspirojë të tjerët energjikisht dhe të krijojë paqe të mbrendshme, qëndrueshëri dhe të lartësoj të tjerët shpirtërisht.

 

Me sukses Johani ka kryer webinare të shumta, seminare, puntori dhe programe në U.S.A  dhe Europë. Shumë individë janë të fascinuar nga mesazhet e tij dhe nga shpirti i tij i jashtëzakonshëm dhe programat për zhvillim personal. Në vitin 2013, Johani formoi një teknikë  spirituale dhe magjike, e njohur si Magic Button Soul Upgrade. Me këtë mjet – teknik, Johan inkurajon të tjerët të zbulojnë shpirtin e tyre të vërtetë dhe i udhëzon ata të maniofestojnë ëndërrat e tyre të vërteta dhe qëllimet e tyre. Ai është i apasionuar në udhëtimin shpirtëror  të të tjerëve, ku ai mund të kalojë në thelbin e tij të mëshirës dhe dashurisë pa kusht të të gjithë njërezimit.

 

Johani ka thënë “Kur me të vërtetë e jetojsh jetën tënde dhe qëllimin tend shpirtëror, ti mund të jesh dhe mund të kesh cdo gjë që zemra yte dëshiron. Ndjeje dhe flit nga shpirti yt.” 
Me këtë mjet, Johan inkurajon të tjerët për të zbuluar shpirtin e tyre të vërtetë dhe i udhëzon ata për të manifestuar ëndrrat e tyre të vërtetë shpirtin dhe qëllimet. Ai është thellësisht i pasionuar për udhëtimin e shpirtit të të tjerëve ku ai mund të kalojë mbi thelbin e tij të mëshirës dhe dashurisë së pakushtëzuar për të gjithë shkencat humane.

OXYGEN e Shtune me date 9 Prill 2016 ne Ora 20:15, repriza e diel ora 13:00 ne KTV

Te dashur Miq
Na ndiqni kete te Shtune me date 9 Prill 2016 ne Ora 20:15, repriza e diel ora 13:00 ne KTV
Ne emisionin Oksigjen.
Do te degjoni dhe mesoni gjera shume te bukura!

Besim Dina, nje njeri vertet madheshtor, ai po qe eshte Iam Power dhe cdo princip te Iam-Power e ka pjese e jetes dhe punes se tij. Stafi ishte vete mrekullia, bashkepunimi ishte shume harmonik dhe ishte kenaqesi te komunikoje me cdo person qe ishte pjese e grupit te tij.
Kombinimi i humorit te mirfillte qe ndihmon njeriun te nxjer me te miren ne cdo aspekt dhe mbi te gjitha e do vendin e tij popullin e tij dhe gjithcka ben eshte rritja e vlerave kombetare. Ishte kenaqesi pjesmarja ne kete show ku edhe audienca ishte fantastike nga Gjimnazi i Ferizajit. Jam shume falenderuese dhe mirenjohese qe isha pjese e ketij emisioni.Me shume dashuri per te gjithe
Mimoza Thaqi

Capture