Seminar “Mendo dhe Pasurohu Me Iam-Power” Prishtinë 19.Mars.2016

sirius

Seminari “Mendo dhe Pasurohu Me Iam-Power” Prishtinë

Prezanton: Mimoza Thaqi- Spikere Profesionale e Çertifikuar në Houston SHBA

Data: 19.Mars.2016

Ora: 11:00-18:00

Anëtarët e Iam-Power Niveli 3 dhe 4 Falas

Jo-Antarët : 50 Euro 

Ky seminar do të shqyrtoj thellësitë e marketingut, shitjes, ligjit të tërheqjes, fokusimit të mendimit!

Objektivi ynë është që të ju jap mjete për të fituar 3.000 Euro ose më shumë çdo herë që të prezentoni Produktin Tuaj.

 Seminarin “Mendo dhe Pasurohu Me Iam-Power”  ju do të mësoni si më poshtë:

1. Marketingu efikas dhe përdorimi i Ligjit të tërheqjes!

2. Ndërto lojalitet, integritet dhe suport me çdo klient!

3. Thyerja e Kodit të Marketingut Miliona Dollarësh!

4. Teknikat bazë në Shitje dhe prezentim!

5. Si të mendoni dhe fokusoheni në Qëllimin tuaj!

Pse të jeni ndjekjes pas suksesit, kur ju mund të bëni që suksesi të ju ndjek Juve?

Në tregun konkurrues të së sotmes, të brendoni veten si një ekspert nuk është fakultative, por e detyrueshme në qoftë se keni ndërmend të merrni pjesë e të luani në industrisë miliona dollarëshe që ju jeni. Konsumatori i shekullit të 21 është një blerës shumë i evoluar për shkak të epokës së re të informacionit dhe bota e internetit në të cilën të gjithë ne jetojmë.Është me rëndësi jetike për të ndërtuar markën tuaj dhe të biznesit për të krijuar dukshmërinë dhe faktorin besim në mendjen e konsumatorit.

Çfarë ju ndan nga konkurrenca juaj nuk është vetëm programi juaj dhe produkti, por pranija juaj në të ashtuquajturin treg. Çdo kompani multi-miliardë dollarëshe investon shuma të mëdha parash për të krijuar markën e tyre në botën e biznesit.

Të brendoni veten si një ekspert i cili ndihmon njerëzit dhe kompanitë me linjën e produktit tuaj do të ju ndihmojë të dominoi tregun tuaj dhe të krijoni imazhin miliona dollarësh që ndihmon në krijimin e faktorin besim në kompaninë tuaj.
Është sistemi i përdorur nga kompanitë më të mëdha fitimprurëse në botë. Teknika nuk është e bazuar në publicitet, por në ligjet e shkencës dhe psikologjisë. Do të mësoni si të bëni më shumë konsumatorë për gjithë jetën dhe jo vetëm të bëni një shitje njëherë.

Bashkohu me ne në këtë mundësi të shkëlqyer për të trajnuar trurin tuaj dhe mendjen tuaj për sukses të madh në biznes.
RREGJISTROHU TANI VENDET E LIMITUARA:
KLIKO KËTU PËR RREGJISTRIM

Shihemi në Majë

Klubi Juaj Iam-Power

Për informata tjera na shkruani në email:

mimoza88@yahoo.com

Ne kete link mund të lexoni dëshmitë e atyre që morrën pjesë në seminarin e kaluar:

https://iampowerblog.wordpress.com/2016/03/07/seminari-mendo-dhe-pasurohu-me-iam-power-perfundoi-me-sukses-si-asnjehere-me-pare-tetove-5-6-mars-2016/

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s