Lajmërim!

Lajmerim!
Ky seminar 2 ditor do te jete nje prej pergjigjeve te shume ankesave te juaja! Do te kuptoni thelbin e kuptimit te fjales Shitje, Marketing dhe Jete Personale ne familje te ballancuar, edukimin dhe mirkuptimin ndaj femijeve te juaj!
Perderisa te tjeret do te vazhdojne me fajesimet ndaj te tjereve, ju do te kuptoni pse produkti juaj nuk shitet, sherbimi juaj nuk e ka vleren e duhur, ose mospunesimi juaj eshte pasoje e e disa teknikave te gabuara qe ju perdorni gjate prezentimit tuaj! Eshte nje seminar i cili eshte i bazuar ne shkence dhe psikollogji dhe ka si baze sekretet e marketingut qe shume pak jane te njohura nga njeriu i zakonshem. Pervec te tjerave ju do te kuptoni nje te vertete te madhe pse ju nuk keni sukses ne cilindo profesion qe te jeni! Dhe do te hamendeni duke i thene vetes se çfarë keni pritur deri tani, pse nuk keni qene serioz me vendimet tuaja per suksesin tuaj!
Gjithashtu life nga Bostoni në telekonference do të flas edhe Eddward Mills mentori im i mrekullueshëm, falë tij unë tejkalova sfidat e mëdha jetësore me shumë lehtësi, i cili ka qenë Këshilltar i kampanjës politike të Barack Obamës dhe John Kerry-për të cilin mund të lexoni më shumë në këtë link:
https://iampowerblog.wordpress.com/2016/02/15/edward-mills/

Mos harroni 100% e njerëzve kanë ëndra por vetëm 1-2% e tyre janë serioz për realizimin e tyre. Pas datës 6 Mars ju do të kaloni në pjesën e 2% dhe do të shitni produktet tuaja ose do të krijoni produktet nëse nuk i keni ato!
Ide të mrekullueshme do të paraqiten në këtë seminar, të cilat ju do ti aplikoni sigurisht nëse do të keni durimin të ndani kohën tuaj dhe të mësoni çfarë do të ju paraqitet!

Dhe gjithashtu do të habiteni si është e mundur që unë të ndaj me ju këto sekrete, nuk do të besoni se çfarë do të degjoni!
Mos harroni jeta është e juaja, ëndrat janë të juajat, Ëndra ime është të ju ndihmoj juve të arrini qëllimet që ju keni, por sigurisht do të ju ndihmoj atyre që kanë gatishmëri për realizim të ëndrave të tyre!
Shfrytëzoni kohën tuaj është aseti më i fuqishëm që keni dhe mësoni çfarë bëjnë njerëzit e pasur nëse edhe ju doni të pasuroheni, apo të keni biznes të suksesshëm.
Anëtarët në Im-Power që janë niveli 3 dhe 4 e kanë këtë seminare falas dhe seminaret tjera qe mbahen gjate vitit si pjesë e programit mësimor të tyre. Ndërsa për gjithë të tjerët ka tarifë dhe nëse keni interesim të rezervoni vendin tuaj më shkruani në mimoza88@yahoo.com.

Shihemi në suksese

Mimoza Thaqi

Çdo Njeri Ka Ëndërra Që Ti Realizojë Ato Duhet Thjesht të Ndaj Nga Koha e Tij dhe të Mësoj Si të Arrij.
Dituri të specializuar për arritje, gjeni në Klubin e suksesit 
0038976256899

ose regjistrohuni qe te merrni me shume informacione:

https://www.eventbrite.com/e/seminar-2-ditor-mendo-dhe-pasurohu-me-iam-power-tickets-21457607281

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s