EDWARD MILLS

mills_0026_ret_small

EDWARD MILLS

Mills Fingerprint Service, Inc.
50 Congress Street
Boston, MA 02109.
KONFERENCË LIVE

Ed Mills do të na flas live nga Bostoni nëpërmjet tele-konferencës
Ed Mills është një Trajnues i Spiritualitetit dhe Ndërgjegjësisë i cili thotë se zemra e tij është për njerëzit. Ka ndikim të lartë në jetën e çdonjërit që ka fatin të ndikohet nga ai.
Një baba krenar i 8 fëmijëve të mrekullueshëm, secili i përsosur në profesionin e tij. Njëri nga ata është Edwars Mills i cili punon si Analist Kapitali në Washington DC.
Ed është Pronar i Kompanisë Mills Fingerprint Service of Boston, Massachusetts, një kompani që siguron gjurmët e gishtave, investigime personale, mbrojtje ekzekutive dhe siguri, si dhe shërbime të tjera të komunikimit, edukimit etj.
Këshilltar i kampanjës politike të Barack Obamës dhe John Kerry. Si dhe mentor personal i Mimoza Thaqit që nga Janari i viti 2011.
Pasi të mbaroj ky trajnim 2 ditor, ju do të vlerësoni vetë se kjo ditë do të jetë një nga ditët kur jeta juaj do të përcaktoj një FILLIM TË RI.

Edd Mills na përshëndet me moton
“MY HEART FOR PEOPLE”
(ZEMRA IME PËR NJERËZIT)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s