Çdo Njeri Ka Ëndërra Që Ti Realizojë Ato Duhet Thjesht të Ndaj Nga Koha e Tij dhe të Mësoj Si të Arrij.

Houston TX, 28 dhe 29 Janar 2016, perfundova Trajnimin e Mjeshtrimit te Suksesit : Te folurit ne Publik Profesional , nje nga programet me te specializuara Elite per kete lemi, dhe nga ky program isha e nderuar te marr chertifikaten dhe kete PIN si nje nga 100 themeluesit e Spikereve te GIN e vlefshme per gjith Boten.– just prior to “Be, Do, & Have It All!” Thank you GIN, for this amazing oportunity.

Ky trajnim profesiona kishte këto tema:

Si të bëjmë shitje të suksesshme
Si industria e biznesit me të vërtetë  funskionon

Si të krijoni një prezantim shitje
Si të ndërtoni produkte profesionale për të shitur
Si të bëheni një Autor
Si të ndërtoni një Perandori nga Biznesi juaj
Shihemi në Sukses

Mimoza Thaqi

Themeluese e klubit Iam-Power

123  Capture

12642702_10153232638351536_8746232278058691855_n12647307_10153232630651536_3301342239460784552_n (1)

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s