Drejtoni emocionet tuaja dhe mos u përpiqni për të eliminuar ato!

Disa pjesëza nga mesimet ne Iam-Power

 

24.Janar 2016

Disa pjesëza kryesore nga mësimet në Iam-power.com


Drejtoni emocionet tuaja dhe mos u përpiqni për të eliminuar ato!

“Emocionet e njeriut janë si një lumë që fuqia e tyre mund të lartësohet dhe të lëshohet në çfarëdo përmasa dhe çfarëdo drejtime që dikush dëshiron, por ato nuk mund të eliminohen. Nëpërmjet vetë-disiplinës një njeri mund të organizojë të gjitha emocionet e tij dhe lirimin e tyre, në një formë shumë të koncentruar, si një mjet për të arritur objektin e planeve dhe qëllimit të tij. ”
Njeriu I suksesit është I vendosur dhe ai kur vendos një qëllim qëndron besnik në këtë qëllim dhe shkon në atë drejtim deri a të arrij.
Por gjithashtu njeriu I suksesshëm ka vetëdiciplinë dhe ai investon në veten e tij apo në një sistem të specializuar të diturisë!
Iam-Power dhe GIN çdo ditë bashkohen njerëz që kanë vision dhe qëllim të cilët kanë kuptuar se Me dituri ata mund të tejkalojnë çdo pengesë! Dhe në këtë mënyrë do të bëjnë veten dhe botën një vend të bukur për të jetuar!

Me dituri ato mund të fokusojnë emocionet e tyre drejt gjërave që duan.
Sepse ne bëhemi ajo për të cilën mendojmë në pjesën më të madhe të kohës!

Mimoza dhe Avni Thaqi
“Fakulteti” GIN dhe Iam-Power
Nëse bëni të njëjtat gjëra që bëni sot, ju do të fitoni të njëjtat para që i fitoni sot!

Çdo info ne:
email- mimoza88@yahoo.com

Dua te uroj të gjithe ata qe vendosen te jene pjese e klubit tone Iam-Power

23.Janar 2015

Disa pjesëza kryesore nga mësimet në Iam-power.com


Dua te uroj të gjithe ata qe vendosen te jene pjese e klubit tone Iam-Power dhe GIN, Esenca e mesimeve ne Iam- Power dhe GIN eshte ti kontrollojme rrethanat tona ne vend se ato te na kontrollojne neve.
Perderisa e kemi mesuar ne kete proces se sa e rendesishme eshte te fokusojme mendimet tone na gjerat qe i duam, e kemi mesuar se sa te fuqishme jane emocionet tona dhe sa shpejte kombinimi i mendimeve dhe emocioneve mund te ndryshoje relitetin tone zbatimi i ketij mesimi si dhe i gjithe mesimeve tjera kerkon 5 minuta ti mesosh dhe nje jete ti mjeshterosh. I mjeshteroni ne momentet kur para nesh paraqiten sfida te ndryshme te cilat ne fillim na duken te paarsyeshme ne krahasim me perpjekjet tona per te ndryshuar jeten tone dhe te tjereve per te mire dhe thua po pse kjo, por ne nuk dime dicka qe ende nuk dime, prandaj durimi, fokusimi, kembengulesia dhe deshirat tona behen urdheri jone.

Ju Inkurajoj te shkoni përmes programit mesimor ne Iam-Power dhe Gin dhe te mjeshtroni bazat per cdo arritje, gjithashtu per ju qe jeni te gatshem ju inkurajoj te lartesoheni ne niveli 2, 3, 4 ne Iam-Power, keni shume mundesi te mrekullueshme per fitim te lirise finaciare qe ju e deshironi.
Si dhe ju rekomandoj pafundesisht programin per nje marketing efektiv NJE NDERMARES MILIONER , per menyrat si ju te krijoni produktet e juaja virtualish me shume pak para dhe ti shisni me qindra apo mijera euro, dhe te gjeni bleres permes ligjit te terheqes nje program i cili eshte i bazuar ne menyra te vertetuara shkencore dhe psikologjike.

Mendoni pak pse cdo kush do te blej Iphone, cfare ju ben kjo kompani njerezve permes energjise- qe i ben ata te varur nga ky produkt!
Çfare sekretesh kane kompanite me te medha ne bote, keto sekrete te brendeshme do ti mesoni ne kete program me te ri te Imam-Power
NJE NDERMARES MILIONER
Por para se te beni porosi te  cilit do produkt , lexoni dhe degjoni librin Shkenca e pasurimit te bashkangjitur falas per ju ne kete link:

SHKENCA E PASURIMIT

Mimoza dhe Avni Thaqi
“Fakulteti” GIN dhe Iam-Power
Nëse bëni të njëjtat gjëra që bëni sot, ju do të fitoni të njëjtat para që i fitoni sot!

çdo info ne:
email- mimoza88@yahoo.com

0038976432315

Copyright Iam-Power © *|2016|* *SUN AND STARS|*, All rights reserved.

Our mailing address is:
mimoza88@yahoo.com

Disa pjesëza kryesore nga mësimet në Iam-power.com

22.Janar 2015

Disa pjesëza kryesore nga mësimet në Iam-power.com

Kur ne filluam të trajnohemi në GIN në vitin 2010, mentori ynë na Uli dhe na tha se ëndërrat tona financiare, ëndërrat tona të biznesit, lidhjes sonë dhe ëndërrat personale varen shumë nga një shkathtësi shumë e rëndësishme dhe ajo është  aftësia për të “komunikuar mirë.” Ai na tha nëse ju nuk mësoni se si ju qartë dhe thjeshtë të ndani mesazhin tuaj ju do të vuani shumë në jetë dhe biznes. Dhe  kjo filloi rrugëtimin tonë që ne të mësojmë si të bëhemi komunikues të mirë.
Të komunikosh në mënyrën e duhur është një shkathtësi që duhet ta mësoni dhe zhvilloni, dhe sa më shumë trajnime profesionale të kemi aq më profesional do të jemi!
Një nga ato trajnime për studim nga shtëpia është edhe produkti I ri I Iam-Power:
NJË NDËRMARËS MILIONER
Kurs për Studim nga Shtëpia

Ky kurs përfshin:
8 DVD-HD (VIDEO) gjithë përmbajtjen e Seminarit tonë me të njëjtin emër!
8 CD (AUDIO) që theksojnë dhe rrisin Trajnimin e Folësit-Milioner
Librin e punës
MËSO SI TË FLASËSH SI NJË NDËRMARËS MILIONER
Është një studim i thelluar i cili do të ju mësoj sekretet e brendëshme se si të krijoni sukses financiar në biznesin tuaj gjatë të folurit ose komunikimit. Ne do të shqyrtojmë thellësitë e marketingut, shitjes, ndërtimin e një prezantimi, krijimin e produkteve tuaja dhe nisjen tuaj në treg. Objektivi ynë është që të ju jap mjete për të fituar $ 10.000 ose më shumë çdo herë që të flisini kur të prezentoni produktin tuaj.
Nga kursi për Studim nga Shtëpia
MËSO SI TË FLASËSH SI NJË NDËRMARËS MILIONER
Do të përfitojnë të gjithë ata që kanë një biznes ekzistues, produkt ose shërbim, ose dëshirojnë të përmirësojë marrëdhëniet personale dhe profesionale. Në këtë trajnim ekskluziv ju do të mësoni jo vetëm sistemet e marketingut dhe protokollet e avancuara që janë të lehta për të zbatuar, por ju do të mësoni se si të rrisni biznesin tuaj dhe të ardhurat nëpërmjet fuqisë së Energjisë.

Një udhëheqës është një shërbyes!
“Motoja e çdo udhëheqësi duhet të jetë” i madhi ndër ju do të jetë shërbyesi  i të gjithëve! ”
Kuptimi motivit tuaj dhe të tjerëve!
“… Askush nuk bën asnjëherë asgjë pa një motiv. Njerëzit ndajnë përvojën e tyre, njohuritë e tyre dhe ndihmën e tyre ndaj njerëzve të tjerë, sepse ata kanë një motiv të mjaftueshëm për të bërë kështu. ”
Mendimet tuaja diktojnë veprimet tuaja!
“… Çdo njeri është në vendin ku ai është tani për shkak të qëndrimit të tij mendor I cili është i shprehur përmes personalitetit të tij.”

Mimoza dhe Avni Thaqi
“Fakulteti” GIN dhe Iam-Power
Nëse bëni të njëjtat gjëra që bëni sot, ju do të fitoni të njëjtat gjëra që i fitoni sot!

Copyright Iam-Power © *|2016|* *SUN AND STARS|*, All rights reserved.

Our mailing address is:
mimoza88@yahoo.com

DISA PJESËZA NGA MESIMET NE IAM-POWER

Disa pjesëza nga mesimet ne Iam-Power

21 Janar 2015

Disa pjesëza nga mesimet ne Iam-Power

Sa I përket krijimi të grupës MENDJE-MASTER ( MENDJE-MJESHTRORE)…

“…rrallë Njeri ka aftësinë, për të nxitur të tjerët për të shërbyer si anëtarë të një grupi Master Mendje, pa i dhënë diçka në këmbim për shërbimin e marrë. Motivi mund të jetë shpërblim financiar, ose ajo mund të përbëhet nga disa forma të favoreve të kthimit, por ajo duhet të jetë diçka që është me vlerë të barabartë ose më të madhe se shërbimi pritur. ”
Mendja mjeshtërore I solli pasurinë Andrew Carnegie( njeriut më të pasur në shekullin XX)

Andrew-Carnagie
Ne duhet në mënyrë drastike dhe menjëherë të ndërtojmë dhe të ruajm një “Mendësi të pasur” në mënyrë për të fituar dhe për të ruajtur “udhëheqjen ekonomike” në jetën tonë dhe të bizneseve. Si anëtarë të GIN dhe themelues të Iam-Power që kemi qasje në disa nga njohuritë më të ruajtura të rritjes që janë të njohura për njerëzimin, ne kemi mundësi për të zhdukur mungesën nga jeta jonë, por ajo që ne bëjmë është në dorën tonë dhe aftësinë tonë për të vënë atë që ne mësojmë në veprim. Kemi krijuar mendjen mjeshtërore duke dhënë një shërbim shumë më të lartë se këmbimi!

Masat luftojnë me ekonominë globale dhe shumë ndryshime të paqëndrueshme që po ndodhin, por si anëtarë të GIN dhe Iam-Power, ne kemi marrë për të krijuar vet “ekonominë personale” tonë që nuk ka kufijtë e mungesës. Pasuria është krijuar përmes fuqisë së mendjeve tona, ndërsa një Rrogë është krijuar nëpërmjet punës e mundit tonë. Një përcaktim mental i pasur na lejon që të krijojm pasuri në vend të punojmë shumë për pasuri. Kjo nuk do të thotë që ne qëndrojmë  në shtëpi pa bërë asgjë, dhe vetëm meditojmë me afirmime. Në të kundërtën, kur ne të mbajmë një përcaktim mental të pasur, ajo sjell kushtet dhe situatat të na lejojnë që të arritijmë ëndrrat tona përmes veprimit të menjëhershëm dhe masiv.
Kjo quhet “Puna koncentruar, puna me qëllim dhe drejtim.
Merrni përparësi të plotë të anëtarësimit tuaj në GIN dhe Iam-Power dhe programit mësimor në mënyrë që ju mund të veproni në potencialin tuaj të plotë dhe të krijoni “udhëheqjen ekonomike” në jetën tuaj.

Mimoza dhe Avni Thaqi
“Fakulteti” GIN dhe Iam-Power
Nëse bëni të njëjtat gjëra që bëni sot, ju do të fitoni të njëjtat para që i fitoni sot!

DISA ÇELËSA KRYESOR NGA MËSIMET NË IAM-POWER.COM

Disa çelësa kryesor nga mësimet në Iam-power.com

Mesimet qe Andrew Carnegia ia dha Hillit në Vitin 1908 në vilën e tij me 16 dhoma fjetje për 3 ditë rradhazi:

Rëndësia e të diturit të qëllimin tuaj në jetë, dhe se si ajo përkthehet në përfitime të prekshme!

“Përcaktimi i qëllimit që përfshin njëqind dollarë, për shembull, mund të përkthehet në ekuivalentin e tij financiar në disa ditë, ose madje edhe disa orë, apo disa minuta, kurse, dëshira për një milion dollarë mund të kërkoj për një kohë të konsiderueshme, varësisht nga masa e sherbimit që individi ka për të dhënë në këmbim për një milion dollarë … mënyra më e mirë unë mund të mendoj për të përshkruar kohën e nevojshme për përkthimin e një qëllim të caktuar në ekuivalentin e tij fizike ose financiar, mund të thuhet me saktësi duke përcaktuar saktë kohën e nevojshme për të ofruar shërbimin, ose ekuivalente në vlerë qe ka ndërmend të japë në këmbim për objektin e këtij qëllimi. ”

Si një karakteristikë shumë thelbësore e njerëzve super të pasur që Andrew Carnegie (Njeriu më i pasur në botë në fillimet e shekullit XX) ia mësoi Napoleon Hillit është
Dituria e Specializuar për Arritje, përfshirja në një klub, program mentorshipi, trajnim ku ju vazhdimisht do të trajnoni mendjen tuaj të jeni të fokusuar në sukses!

Nëse bëni të njëjtat gjëra që bëni sot, ju do të fitoni të njëjtat para që i fitoni sot, por inflacioni vazhdimisht ulën vlerën e parave gjë që në një të ardhme të afërt ju dërgon në një pjesë të jetës ku ju nuk doni të jeni!

Ju pyesni veten ku të gjejmë ne një klub të tillë, apo program, apo studim nga shtëpia, apo dvd, apo cd , apo libra të tillë këtu në vendet tona, si të përfshihemi në një klub të tillë, ku të gjejmë dituri të tillë!

Epo përgjigjuni kësaj pyetje Sa vlerë ka ëndërra juaj? 

në email mimoza88@yahoo.com
Dhe unë do të përgjigjem me mënyrat si ju të realizoni ëndrat e juaja!

Shihemi ne Sukses


Me dituri ju do të tejkaloni çdo pengesë!