KA FILLUAR PROGRAMI 16 JAVOR PËR FUQIZIMIN E FEMRAVE

Në Platëformën Iam-Power
Ka filluar programi 16 Javor për FUQIZIMIN E FEMRAVE

Iam-Power është krenare të prezantoj
Fuqizimin e Femrave në Programin 16 Javor.
Fuqizimi i Femrave është kurs revolucionar 16-javor i projektuar
për të fuqizuar femrat që të jetojnë jetën e bollëkut të shëndetëshme.

 Gjatë 16 javëve të qëllimeve, të dobishme, dhe të arritshëme, ky program na vë në një udhëtim në një mënyrë jetese të ndryshimeve pozitive. Nga meditimi dhe Ushtrimi të tjera, ju inkurajon që të angazhoheni për qëllimet realiste të jetes, në mendje, trup dhe shpirt.

Do të ndiheni për mrekulli dhe do të beni gjërat që keni harruar se duhet ti bëni për veten tuaj!
Mos pritni te ju perkëdhel dikush tjetër nëse ju nuk perkëdhelni veten tuaj!

Transformo trupin, mendjen dhe shpirtin!
Programin mund ta gjeni te pjesa te librave në Iam-Power niveli 3!

Edhe një arsye më shumë që ti jepni vetes të drejtën të jetojë në harrmoni dhe të bashkëngjiteni në klubin tonë! Dhuratat më të bukura ne vetë mund ti bëjmë vetvetes!

Ju inkurajoj te filloni me programin 16 javot për fuqizim të femrave…..është i mrekullueshëm…do të krijoni shprehi të reja që të fuqizoni fuqinë tuaj femërore!

Klubi Juaj

Iam-Power

 

 

ËSHTË KOHA TË MERRNI PËRGJIGJET.

Është koha të merrni përgjigjet.

Dëgjoni këtë video:

KLIKO KËTU

Shihemi në suksese
Mimoza Thaqi
Çdo Njeri Ka Ëndërra Që Ti Realizojë Ato Duhet Thjesht të Ndaj Nga Koha e Tij dhe të Mësoj Si të Arrij.
Dituri të specializuar për arritje, gjeni në Klubin e suksesit