Përfundoi me sukses LCM-7 Principet në Iam Power-PEJË-“Suksesi është i mundshëm për secilin”

Pas seminarit te mrekullueshem LCM 7 PEJE.. Ende ne ndjesi dhe vibracione te larta.. Faleminderoj te gjithe pjesemarresit te cilet ishin te mrekullueshem dhe te fuqishem.. Sepse ata morren nje vendim te fuqishem dhe motivim e informacione te duhura … Nje pikthese e madhe ne jeten e tyre dhe nje Rilindje e kendveshtrim tjeter .. Uroj realizim te deshirave, endrrave dhe shume lumturi e gezime ne jete… Kur i kane keto te mirat tjera ju bashkangjiten zingjirit te te mirave… Ndjehem jashtezakonisht mire, mirenjohese dhe e bekuar per gjithe ata njerez te mrekullueshem qe na rrethuan… E njejta terheq te njejten dhe Ju jeni Ne, Ne jemi ju … Mr nje fjale Powerfull.. Ju lumte per vendimin… Vendimet e medha merren nga ata qe jane tr ngritur larte shpirterisht… Yesss

Arta Nallbani

Falenderim i posacem shkon per Arrita Lluka e cila ishte sponsor i ketij eventi bashke me perkrahjen e TV Dukagjinit.

12234958_422069948003769_4048280671467477060_n

Arrita Lluka

12291881_10153111978366536_6668286147827749324_o 12303948_10153111979386536_5278912729766690077_o

12246631_1078686592149617_1730583193087200077_n12294851_1078686712149605_8722099941427034560_n11209610_1078686432149633_117609421683102782_n12240131_10153112159031536_2579615121659352137_n11046281_10153110353906536_6236534898993192745_n12122507_550238018475321_1883836090484028784_n 12232773_10153110231246536_4195275013318788415_o12238090_10153110233791536_2353634078548960501_o  12238194_10153110233281536_4258085344466737205_o 12238227_10153110232801536_729250254455393373_o 12239454_10153110232751536_1909335511847878243_o12240192_10153111977576536_7063813570378324926_o 12240378_10153111978806536_8153081216179405247_o 12240388_10153111976411536_5474421481578457148_o 12241211_10153110232226536_5807796247550844656_n 12241304_10153111977576536_7063813570378324926_n 12244303_10153110232731536_625738005139719947_o 12244466_10153111970686536_4950955254527304423_o 12246631_1078686592149617_1730583193087200077_n 12248128_10153111979981536_6030861260938610733_o 12265961_10153111980306536_7512487171129673932_o 12274515_10153111975816536_1827806237600180388_n

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s