Dje me 24 Tetor u mbajt seminari i organizuar nga Klubi i suksesit Iam Power!

Dje me 24 Tetor u mbajt seminari i organizuar nga Klubi i suksesit Iam Power!
Ishte nje eksperience ndryshe kete rradhe foles ishte Sheki Huseini nje biznesmen Tetovar qe jeton dhe punon ne Zvicer, ai foli per menyrat shkencore te funksionimit te mendjes dhe zemres, dhe se si ne duhet te kemi mendime te diciplinuara dhe konstruktive per jeten qe duam te jetojme!

Kush eshte interesuar te ndjek videon e ketij seminari eshte i ftuar te na bashkengjitet ne Niveli3 Iam-Power.

Shihemi ne sukses

Mimoza Thaqi

Themeluese e Klubit

Iam-Power

 

 

11223737_10153068307821536_6905755878318936647_n 12033043_10153068693461536_7963693641971157673_n 12036601_10153068693236536_2919413208437220453_n 12038217_10153068308156536_8001757449511613460_n 12042753_10153068692626536_3283458745188397253_n 12042898_10153068693726536_3532037924575320159_n 12042925_10153068307866536_1013714225885163389_n 12063809_10153068307021536_1877499995249332675_n 12065644_10153068693736536_9158899264858659962_n _DSC9335 _DSC9340 1 Untitled

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s