Info plotësuese për Seminarin në Tiranë 24 Tetor 2015 ora 17:00

Principet Iam Power, LCM-3 “Suksesi është i mundshëm për secilin!”

Ne Tirane me 24 Tetor 2015 eshte seminari i rradhes se Iam-Power, kete here kemi nderin qe te mesojme nga nje person i cili gjithe ligjeraten qe do te na e shfaq e ka edhe pjese e jetes se tij, ai eshte Sheki Useini nje njeri me suksese te medha si ne fushen e biznesit, ate te jetes private dhe i pasuruar pafundesisht ne fushen intelektuale dhe ate filozofike. Si nje nga trajneret e menaxhmentit nga e cila ai ka mesuar dhe ka ndjekur nga afer seminaret e saja eshte edhe VERA F.BIRKENBIHL, autore e mbi 40 librave mbi funksionimet e Trurit te njeriut.

Ky seminar do te lere impakt te madh te pjesmaresit dhe ata do te kene mundesine se pari here ne jete te fillojne ne menyre te diciplinuar te kujdesen per mendimet dhe ndjesite e tyre.

Seminari esht falas per te gjithe!

Ju lutem siguroni bileten tuaj ne ket link, rregulli eshte ata qe jane te rregjistruar e kane te siguruar vendin e tyre:

KLIKO KËTU DHE RREGJISTROHU

Me shume infor rreth seminarit KLIKO KËTU

 

 

“Nuk ka nevojë të jesh si të tjerët. Lëri të tjerët le të jenë “të tjerët”, kurse ti bëru vetëm VETËVETJA. Dije se kjo mjafton! (Sheki)

Ky seminarë nuk është për ata që kanë vendosur që në jetë të jenë mesatarë dhe NORMAL! Pse kështu? Ja pra pse. E para : nëse ju mendoni dhe jeni të destinuar të bëni një jetë NORMALE, atëherë ju KURRË nuk do ta zbuloni veçantinë dhe të jashtëzakonshmen në JU e dhuruar nga perëndia. Dhe e dyta : Ju në këtë seminarë do të njiheni edhe me BURGUN më të madh dhe më të rrezikshëm shpirtërorë që ekziston, FRIKA, frika nga ajo se çka mendojnë të tjerët për ju. Kjo është nëna e të gjitha frikave tjera !
Askush nuk e meriton të rrijë i prangosur në këtë burg.
Kam nderin të ju jap garancën e çlirimit nga këta pranga.
Mirë se erdhët në jetën time!
Mirë se erdhet në suksese!
Mirë se vini në seminar!
Sheki Useini

DSC03447 (1)

VERA F.BIRKENBIHL dhe SHEKI USEINI

SHEKI

Axhenda e Seminarit:

24 Tetor 2015-Hotel Mondial Tirane

Rregjistrimi është i hapur nga ora: 16:30-16:55

17:00-17:45

Mimoza Thaqi-LCM3-Principet ne Iam-Power

17:45-18:00-Pauzë

18:00-18:45

Sheki Useini-Suksesi është i mundshëm për secilin

18:45-19:00-Pauzë

19:00-19:45

Sheki Useini-Suksesi është i mundshëm për secilin

19:45-20:00- Pyetje Përgjigje

Shihemi ne Sukses

Mimoza Thaqi

CEO-Iam-Power

http://www.iam-power.com

http://www.mimozathaqi.com

 

 

Advertisements

One thought on “Info plotësuese për Seminarin në Tiranë 24 Tetor 2015 ora 17:00

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s