Principet Iam Power, LCM-3 “Suksesi është i mundshëm për secilin!” Tirane 24 tetor 2015

msh

 

Principet Iam Power, LCM-3 “Suksesi është i mundshëm për secilin!”

SI TË FITOSH 100% BASHKËPUNIM DHE TË RISËSH FUQINË E TRURIT TËND

HYRJA ËSHT FALAS PËR TË GJITHË:

RREGJISTROHU NË KËTË LINK QË TË SIGUROSH BILETËN TËNDE

 

Ligjërues Mimoza Thaqi dhe Shefki Huseini një Biznismen Shume i sukseshëm me Veprim Në Zvicër!

 

sheki useini
Biografi Sheki Useini

Informata personale
Emri : Sheki
Mbiemri: Useini
Datëlindja: 11.10.1965
Vendbanimi: Bahnhofstrasse 12, 3904 Naters/Zvicër dhe Tetovë / Maqedoni
Statusi martesorë: I martuar / dy fëmijë

Edukimi:
-Shkolla Fillore „Liria“, f.Zherovjan 1979/80
-Gjimanazi « Kiril Pejçinoviç » Tetovë 1981-1984
-Fakulteti Filologjik (Dega e Anglishtes) 1985
-(dëshira e athëhershme ishte studjimi në mjeksi të përgjithshme,
por fat(keq-mirësisht nuk funksionoi)
Veprimtaria profesionale:
– Nga viti 1986 me punë dhe vendbanim në Zvicër
– Nga 2005 Gastronom i pavarur në Zvicër
– Prej 2005-2011 menaxher i restorantit Allalin në Saas-Fee (CH)
(restorani rrotullues më i lartë në botë në lartësi mbidetare prej 3500 M)
– – Nga viti 2012 pronar i disa patundshmërive në Zvicër dhe pronarë i firmës Restaurant Matterhorn AG
– – Nga viti 2012 menaxher i restoranit klubit golf-it në Riederalp të Zvicrës
Veprimtaria sportive
– Mjeshtër dhe trainer me diplomë ndërkombëtare në Yoseikan-Karate.
– Pjesmarrës në gara të ndryshme kombëtare dhe ndërkombëtare, poashtu edhe në kampionate botërore: Itali 1993, Zvicër 1995 dhe Kanadë 1997
– Trainer i diplomuar i Fitnes-it, Tai-Bo dhe Speeding
– Themelues i klubeve të sporteve luftarake në Saas-Fee(CH), Tetovë 1993 dhe Tiranë 1994
Veprimtari / Pasione të ndryshme
Lexues i pasionuar i literaturës nga filozofia, psikologjia dhe menaxhmenti
Pjesmarrës i rregullt në panairin ndërkombëtar të Arit dhe Argjendit në München
të Gjermanisë
Pjesmarrës në seminare të ndryshme në Zvicër, Gjermani dhe Austri
Inicues dhe koordinues i një aktiviteti humanitarë në Maqedoni dhe Kosovë në vitin
1999 (prej Prilli deri në Nëntorë) nën Patronatin e disa Istitucioneve nga Zvicra me një
Buxhet më tepër se gjysmë milioni franga zvicerane.

Mendimtarë /Shkencëtarë të preferuar
Sokrati, Spinoza, Einstein-i,Paul Watzlawick, Gustav le Bon, James Surowitzky, Scott Peck, prof. Dr. Peter Kruse, prof.dr.Hans J.Bocker, Paulo Coelho, Anthony de Melo, Napoleon Hill, Jidu Krishnamurti, OSHO, Johan Wolfgang Goethe, Joseph Murphy, Dale Carnegie, Jürg Isenschmied (koleg i imi i afërt dhe autor i librit « Në thjeshtësi qëndron forca »), Andreas Popp,Vera F.Birkenbihl, etj.

 

mth

BIOGRAFIA MIMOZA THAQI -KLIKO

One thought on “Principet Iam Power, LCM-3 “Suksesi është i mundshëm për secilin!” Tirane 24 tetor 2015

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s