iampowerblog

Apliko Për Iam Power

Apliko Për Iam Power

Oferta Iam Power.png

1. NIVELI I TRAJNIMI-BAZE (BRONZE-FOUNDATION)

MASTER PLANI IM Të mësosh formulën se si të manifestosh atë që duash në të vërtetë 
Udhetimi juaj fillon këtu! Kursi i Mjeshtrimit të Suksesit Niveli I. Ky Nivel është themeli I trajnimit në Iam-Power. Ju nuk mund të ndërtoni lartë nëse themeli nuk është I fortë!

Permbajtja:

Trajnime Online, ne audio, libra, video dhe testim i njohurive te nivelit I.Ne total 162 materiale per studim nga shtepia.

 

1.Dëshira Juaj Është Udhëri Juaj 14 Audio- Cd

2.Trajnimi Bazë Drejt Pasurimit 15 Audio Cd

3.Shkenca e Pasurimit-4 Audio Cd

4.Shkenca e Pasurimit- Libër Pdf- Format

5.Shkenca e Madhështisë- Libër Pdf-Format

6. Seminari-video – Mposhtja e anës negative të botës

7.Meso-suksesin- Audio-2 Pjesë.mp3

Dhe te tjera programe ne audio dhe video.

Testim për lartësim në Nivelin 2 dhe marrjen e certifikates për Arritje!

KURSI THEMELOR I SUKSESIT

MJESHTRIMI I BAZAVE

VIDEO-

TEKNIKA/LIBRA/USHTRIME

Total 162 materiale për studim nga shtepia!

Oferta Iam Power (3).png

2. NIVELI II TRAJNIMI – ME PERVOJE (SILVER-EXPERIENCED) 200€ 1 Vit

Kursi i Mjeshtrimit të Suksesit Niveli II vazhdon udhëtimi juaj te ndiheni mirë tani dhe të krijoni realitetin tuaj. Zbuloni esencën për Ligjin e Tërheqjes, Sistemi i pasurimit, Programe të caktuara për përcaktim të qëllimit, Zbuloni arin brenda jush dhe krijoni atë në botën e jashtme!

Permbajtja:

Trajnime Online, ne audio, libra, video dhe testim i njohurive te nivelit II.Ne total 197 materiale per studim nga shtepia.

1. Trajnim 12 javor- Qellimi I përcaktuar jetësor

2.Trajnim 12 javor- Ar brenda Ar jashtë

3.Qellimi Kryesor I Jetes Suaj-Audio Program.

4. Sistemi I Pasurimit.

Testim për lartësim në Nivelin 3 dhe marrjen e certifikates për Arritje!

KURSI THEMELOR I SUKSESIT-

MJESHTRIMI I BAZAVE

VIDEO

TEKNIKA/LIBRA/USHTRIME

Total 199 materiale për studim nga shtepia.

 

Oferta Iam Power.png

1. NIVELI I TRAJNIMI-BAZE (BRONZE-FOUNDATION)

MASTER PLANI IM Të mësosh formulën se si të manifestosh atë që duash në të vërtetë 
Udhetimi juaj fillon këtu! Kursi i Mjeshtrimit të Suksesit Niveli I. Ky Nivel është themeli I trajnimit në Iam-Power. Ju nuk mund të ndërtoni lartë nëse themeli nuk është I fortë!

Permbajtja:

Trajnime Online, ne audio, libra, video dhe testim i njohurive te nivelit I.Ne total 162 materiale per studim nga shtepia.

 

1.Dëshira Juaj Është Udhëri Juaj 14 Audio- Cd

2.Trajnimi Bazë Drejt Pasurimit 15 Audio Cd

3.Shkenca e Pasurimit-4 Audio Cd

4.Shkenca e Pasurimit- Libër Pdf- Format

5.Shkenca e Madhështisë- Libër Pdf-Format

6. Seminari-video – Mposhtja e anës negative të botës

7.Meso-suksesin- Audio-2 Pjesë.mp3

Dhe te tjera programe ne audio dhe video.

Testim për lartësim në Nivelin 2 dhe marrjen e certifikates për Arritje!

KURSI THEMELOR I SUKSESIT

MJESHTRIMI I BAZAVE

VIDEO-

TEKNIKA/LIBRA/USHTRIME

Total 162 materiale për studim nga shtepia!


2. NIVELI II TRAJNIMI – ME PERVOJE (SILVER-EXPERIENCED) 200€ 1 Vit

Kursi i Mjeshtrimit të Suksesit Niveli II vazhdon udhëtimi juaj te ndiheni mirë tani dhe të krijoni realitetin tuaj. Zbuloni esencën për Ligjin e Tërheqjes, Sistemi i pasurimit, Programe të caktuara për përcaktim të qëllimit, Zbuloni arin brenda jush dhe krijoni atë në botën e jashtme!

Permbajtja:

Oferta Iam Power (3).png

Trajnime Online, ne audio, libra, video dhe testim i njohurive te nivelit II.Ne total 197 materiale per studim nga shtepia.

1. Trajnim 12 javor- Qellimi I përcaktuar jetësor

2.Trajnim 12 javor- Ar brenda Ar jashtë

3.Qellimi Kryesor I Jetes Suaj-Audio Program.

4. Sistemi I Pasurimit.

Testim për lartësim në Nivelin 3 dhe marrjen e certifikates për Arritje!

KURSI THEMELOR I SUKSESIT-

MJESHTRIMI I BAZAVE

VIDEO

TEKNIKA/LIBRA/USHTRIME

Total 199 materiale për studim nga shtepia.

 

 


3. NIVELI III TRAJNIMI I AVANCUAR ( GOLD ADVANCED)400 EURO PER 1 VIT

Oferta Iam Power (2).png

Tani që ju keni zotëruar ndjenjë të mirë, Kursi i Mjeshtrimit të Suksesit Niveli III ju merr në programin për shfuqizimin e negativitetit. Udhëtimi juaj i suksesit vazhdon me Nivelin III, ku ju do të mësoni se si njerëzit e suksesshëm trajtojnë problemet e tyre, si të lironi veten nga ajo që nuk ju lejon të arrini sukses. Konferenca javore online, Seminaret falas. Grupi sekret online ku çdo ditë gjeni motivimin dhe hapin tuaj të ardhëshëm logjik!

Përmbajtja:

Trajnime Online, ne audio, libra, video dhe testim i njohurive te nivelit III. Ne total 399 materiale per studim nga shtepia, te cilat shtohen dita dites, 4 seminare falas gjate nje viti me trajnues nga SHBA, Holanda, Zvicra dhe vende te tjera te botës.

 

Përmbajtja

1.Gjithë përmbajtja e niveli 1

2. Gjithë përmbajtja e niveli 2

3. Fuqizimi I femrave-Program 16 Javor

4.Trajnimi 12 javor Shkenca e manifestimit të parave

5.Trajnimi 24 javor- Kurs 6 mujor për të mësuar Ligjet dhe Parimet Kryesore të njerëzve më të pasur në botë.

6.Seminari nr 1-2016 në Iam-Power- Mjeshtrimi i Bazave për Çdo Aritje

7.Seminari nr 2-2016-në Iam-Power-  Fuqia e GIN dhe Iam-Power- Johan Hendriks.

8. Seminari nr 3-2016  ne Iam-Power- Ribashkimi I familjes Iam-Power

9. Seminar nr 4-2016 ne Iam-Power- Lidershipi dhe Fuqia

10. Mësimi I teknikave për të tejkaluar, frikën nga kritika, varfëria, sëmundja, humbja e dashurisë!

15. Video seminaret e viti 2015/2016 në Iam-Power

16.Webinare( Konferenca) javore Online, me pyetje dhe përgjigje!

17.Mësimi I teknikës Për Lirimin e Programimeve të vendosura në Nëndijen tonë të cilat ndalojnë suksesin.

18.Mësimi I teknikës EFT- Teknika për Lirimin e Emocioneve.

19.Si të shndëroni “ Dështimin e Përkohshëm”  në Sukses Të Jashtëzakonshëm.

20. Webinar Javor Deshira Juaj Eshte Urdheri Juaj –Perforcimi I DJUJ dhe libri Udhrëfyes.

21. Rregullat e miresjelljes në Tavolinë, takimet e biznesit, dhe kodi I veshjes për biznes.

Testim për lartësim në Nivelin 4 dhe marrjen e certifikates për Arritje!

 

Dhe shume programe te tjera për rrugën tuaj drejt arritjeve!

KURSI THEMELOR I SUKSESIT

MJESHTRIMI I BAZAVE

VIDEO

TEKNIKA/LIBRA/USHTRIME

Ne total 399 ,material për studime nga shtëpia, të cilat shtohen dita ditës!

 

4. NIVELI IV TRAJNIMI ELITË ( PLATINIUM ELITE) 1000 EURO PER 1 VIT

NIVELI IV TRAJNIMI ELITË ( PLATINIUM ELITE) 1000 EURO PER 1 VIT

Niveli 4 në këtë nivel janë materiale të avancuara të cilat shpalosin Parimet e Iam Power dhe I vendosin ato në nivelin e frekuancave të AND suaj! Kurr ju të keni arritur në këtë nivel fuqia e manifestimit do të jetë më e lehtë dhe më e thjeshtë!

Permbajtja:

Trajnime Online, ne audio, libra, video dhe testim i njohurive te nivelit IV. Ne total 509 materiale per studim nga shtepia, te cilat shtohen dita dites, 4 seminare falas gjate nje viti me trajnues nga SHBA, Holanda, Zvicra dhe vende te tjera te botës.

1.    Materiale të avancuara për arritje

2.   Fshehtësitë e Komunikimit, Shitjes dhe Marketingut!

3.   Testim ne fund te vitit për marjen e certificates për Arritje ME TE CILËN JU zgjeroni edukimin tuaj dhe bëheni I aftë dhe professional në biznesin tuaj apo karierën!

4.   Në këtë nivel ju keni mundësinë të fitoni 4000 euro sepse kur lartësoheni në këtë nivel keni 10 antarësime falas për nivelin 3 dhe të njëjtat mund ti shisni për persona të tjerë të cilët ju do ti inkurajoni të na bashkeëngjiten osi ti shfrytëzoni për veten tuaj për 10 vitet e ardhëshme të jeni pjesë e Iam-Power pa paguar më antarësimin 1 vjecar prej 399 Eurove, dhe kjo ofertë është vetëm një herë.

5.   Trajnimi  Ndërmarësi Milioner ( cmimin në gjuhen angleze 2500$ dhe përmban sekretet që vetëm 1% e njerëzve në botë I përdorin)

6.   Vetë Çlirimi

7.    Kuptimi I energjisë dhe dimensioneve të tjera të energjisë!

PSE KRIJOVA IAM-POWER?

Njerëzit gjithmonë më pyesin se çfarë janë “ëndrrat” e mia. Shumë njerëz janë kurioz dhe duan të dinë në lidhje me “dëshirat” e mia personale.

Ëndrrat e mia janë të miat. Ato janë personale siç janë tuajat. Shumica e kohës, unë mbaj ëndrrat e mia për veten time, si duhet të BËNI edhe ju.

Unë mund t’ju them këtë: unë jam 100% e lidhur me ëndrrat e mia të përditshme. Të gjitha ëndrrat e mia kanë ardhur e vërtetë dhe vijnë vërtetë, pa përjashtim. Unë jam mirënjohëse, falënderuese dhe vlerësuese çdo ditë për mënyrën që Universi më ka dhënë gjithmonë të gjitha që I kam kërkuar.

Unë jam gjithashtu mirënjohëse për një “vizion dhe ëndërr” që unë jam duke parë në mendjen time. Kështu, unë e di që ky vizion do të shfaqet në Univerzin fizik shumë shpejt, ashtu si të gjitha vizionet e mia të tjera pa përjashtim, të gjithë në kohën e përsosur të Universit. Edhe pse unë rrallë ndaj “vizionet apo ëndrrat personale” të mia me të gjithë, unë do të ndajë këtë një me ju. Ja ku eshte:

Unë krijova Një Klub që quhet “IamPower”, I cili është privat, dhe shumë të veçantë.

Edhe pse ky “Klub” është shumë i veçantë (jo të gjithë  dëshirojnë të bashkohen dhe pranohen), me kohë do të ketë më shumë se njëqindmijë anëtarë në këtë klub nga çdo vend në botë ku jetojnë shqiptarë.

Unë shoh Iam Power si Një Klub për njerëzit që janë të interesuar në zhvillimin personal, rritjen, dhe transformim.

Iam Power është Një Klub për njerëzit që janë, apo që duan të jenë, të suksesshëm (çfarëdo që ata përcaktojnë me fjalën “sukses”), si dhe të paturit e një qëndrimi, optimist, pozitiv mendor për jetën.

 

Iam Power është Një Klub me anëtarët që janë të interesuar në zhvillimin e qëndrimit, entuziazmit, gëzimit dhe lumturisë.

Iam Power është Një Klub  anëtarët e të cilit janë të pasur, të motivuar, dhe të orientuar (të gjitha në shkallë të ndryshme).

Iam Power është Një Klub për njerëzit që janë ambicioze, pranojnë veten,  tregojnë vetë përcaktimin dhe marrin përgjegjësi personale për jetën e tyre.

Iam Power është Një Klub anëtarët e të cilit duan më shumë nga jeta, më të mirën nga e jeta, dhe të jetojnë jetën që është e plotë.

Iam Power është Një Klub me anëtarët të cilët janë të dashur, të sinqertë, të ndershëm, të besueshëm, dhe të etikës më të larta dhe integritetit.

Iam Power është Një Klub anëtarët e të cilit janë të respektueshëm nga njerëzit tjerë,të kulturave të ndryshme, ideve dhe vlerave.

Iam Power është Një Klub anëtarët e të cilit janë, të kujdesshëm, të sjellshëm, miqësor, me mendje të hapur, dhe të vërtetë.

Iam Power është Një Klub anëtarët e të cilit janë të mëshirshëm, jo jykues; që kuptojnët,e jo kritike;që pranojnëe nuk  dënojnë.

Iam Power është Një Klub për  “fituesit”, jo Qaramanët.

Iam Power është Një Klub për njerëzit të cilët marrin përgjegjësi për atë që ndodh në jetën e tyre, në vend të fajësojnë të tjerët, ose “drejtojnë me gisht nga të tjerët”.

Iam Power është Një Klub për njerëzit që janë të lirë të “emocionuar” dhe jo me”mendime të qelbura”.

Iam Power është Një Klub për njerëzit me besimin në vetë, nderim të lartë  dhe një imazh pozitiv për vetë.

Iam Power është Një Klub anëtarët e së cilit kanë ëndrra dhe duan për të arritur ëndrrat e tyre.

Iam Power është Një Klub për njerëzit që kanë, ose që kërkojnë të kenë, paqe të brendshme, gëzim dhe lumturi.

Iam Power është Një Klub për njerëzit që duan të gëzojnë një nivel në rritje të sigurisë, vetëdijes,diturisë dhe ndërgjegjes.

Iam Power është Një Klub për njerëzit që duan të kenë ndjenja të thella dhe të vërteta të përmbushjes dhe kënaqësisë.

Iam Power është Një Klub  për njerëzit që duan një nivel të suksesit material.

Iam Power është Një Klub për njerëzit që duan një nivel të ndriçimit shpirtëror  dhe vetë-realizimit.

Iam Power është Një Klub për njerëzit që duan të mësojnë se si të përdorin ligjin e tërheqëse dhe të shfaqin ëndrrat e tyre.

Iam Power është Një Klub për njerëzit që duan prosperitet dhe bollëk në çdo fushë të jetës së tyre.

Iam Power është Një Klub për njerëzit që duan të jenë, bëjnë dhe kanë çfarëdo që dëshirojnë.

Iam Power është Një Klub për “ata që shkojnë dhe e marrin”, njerëzit me iniciativë, të cilët janë të frymëzuar, dhe që pëlqejnë të mësuarit dhe rritjen.

Iam Power është Një Klub për njerëzit që në thelb duan të jenë të lumtur, të shëndetshëm dhe të pasur.

Iam Power është Një Klub për njerëz që buzëqeshin dhe qeshin … shumë!

Iam Power është Një Klub për njerëzit të cilët vallëzojnë  dhe këndojnë (ndoshta vetëm pak!), Dhe nuk e marrin veten apo jetën shumë seriozisht.

Iam Power është Një Klub për njerëzit që ndjekin lumturi e tyre.

Iam Power është Një Klub për njerëzit që janë të aftë për të mësuar, për tu trajnuar, dhe kanë një ndjenjë të brendshme të përulësisë.

Iam Power është Një Klub që ka anëtarë nga çdo sferë e jetës, profesionit, besimit fetar, kulturës, ku ngjashmeria midis të gjithë anëtarëve janë qëndrimet e tyre pozitive dhe të dashura.

 

Qëllimi I Iam-Power është që mjetet të cilat grumbullohen nga antarësimet të ju kthehen antarëve dhe shoqërisë në forma të ndryshme!

 

Shihemi ne Suksese

Mimoza
Thaqi

Themeluse e Iam-Power

Apliko Për Iam Power

 

SEMINAR MOTIVUES NEW YEAR, NEW START VITI I RI, FILLIMI I RI

Seminar Motivues

NEW YEAR, NEW START

VITI I RI, FILLIMI I RI

2019

NEW YEAR NEW START.png

Është fundi i vështirësive tuaja, materiale, shëndetësore dhe të mirëqenies ejani në këtë Seminar dhe kuptoni pse!

Ndani një ditë të jetës suaj për Ju. Dhe jeni JU që do të krijoni pas këtij Seminari gjithçka që ju dëshironi.

Do të ju paraqesim një sistem i cili gjithmon funksionon.

Mimoza Thaqi do të ndaj me ju informacionet në vijim:

 1. Mënyrat e komunikimit që vetëm 2% e personave në botë i njohin!
 2. Si ti flisni nëndijes së tjetrit që të shitja juaj të jetë një përvojë mahnitëse!
 3. Pse duhet të veproni si të pasurit veprojnë që të bëheni të pasur?

Espen Haugen do të ndaj me ju informacionet në vijim:

 1. Bisedat zemër me zemër
 2. Arti i Lejimit dhe ritja e energjise së momentit Prezent gjatë komunikimit.

Tineke Hakvort do të ndaj me ju informacionet në vijim:

 1. Pse është e rëndësishme që komunikimi të rrjedh nga dashuria e zemrës sonë
 2. Teknikë për manifestim të shpejtë

Çmimi 10 Euro

Vendin dhe Orën do ta merrni pasi të bëni rregjistrimin.

Shihemi në Suksese

Iam Power & Best Life Creation

KLIKO KËTU PËR TU REGJISTRUAR NË SEMINAR

1395313_10151640555901536_1579350300_n.jpg

Mimoza Thaqi, është Spikere Motivuese

Mimoza Thaqi, është Spikere Motivuese, Chertifikimin e ka marrë nga Kevin Trudeau Si Sancioned Spiker dhe nga Global Information Network Si Spikere Profesionale Publike ne Huston SHBA.

Përveç asaj që është e çertifukuar në anën teorike ajo ka mjeshtruar këto që thotë në bizneset e saj, ajo është një ndërmarrëse shumë e suksesshme ka Kompanine Sun and Stars Në Maqedoni e cila operon në fushën e veshjeve dhe prodhimin e Ujit Iam Water Scardica. Dhe Themeluese e të vetmit klub për Zhvillim Personal në trojet Shqipëtare Iam Power ( Akademia e suksesit tuaj)

Ka investime miliona Euro ne bizneset e saj dhe atë që e flet nuk e ka teori të botërave imagjinare të guruve të ndryshëm, prandaj është e sugjeruar të dëgjoni se çfarë ajo ndan me ju. Për më shumë informacione lidhur me jetën e saj klikoni në linkun më poshtë.

https://www.mimozathaqi.com/what-we-do/

Si një Viking i vërtetë norvegjez, Espen lundron nëpër oqeane.

13506_10155360263975608_6280155803828235891_n.jpg

Espen Haugen

Si një Viking i vërtetë norvegjez, Espen lundron nëpër oqeane.Ai ndërthur me pasion peshkimin me punën e tij si trajner. Një kombinim i bukur. Uji është miku i tij dhe si askush tjetër ai i njeh dhuntitë e ujit. Uji lejon çdo gjë të rrjedhë, diçka që ai është në gjendje të ndihmojë klientët, në punën e tij si trajner.

Dikur ai kishte një të ardhme tjetër për veten. Në rrugën e tij për t’u bërë një futbollist profesionist, ai u dëmtua. Kjo përvojë e dërgoi atë në një udhëtim të pabesueshëm të vetë-aktualizimit dhe mjeshtërimit.

Espen zbaton në jetën e tij çdo ditë atë që ai ka mësuar nga (mësimet e GIN-it, programimin neuro-linguistik NLP, hipnozat) dhe vazhdon ta ndryshojë jetën e tij në mënyra të mrekullueshme.

Është pasioni dhe qëllimi i Espenit që të frymëzojë të tjerët që të jetojnë nga hapësira e zemrës, të gjejnë qëllimin e tyre dhe të jenë një ndikim pozitiv në momentin e zgjimit që po ndodh në planet.

Ai është një erudit i madh, i dashur, mbështetës, intuitiv, i ndjeshëm, një manifestues i aftë, gazmor, i hapur ndaj mundësive të reja, i zellshëm për të marrë dije, një trajner i zoti dhe një futbollist i talentuar.

Tineke Hakvoort

Tineke jeton në një qytezë të vogël antike në Holandë. Punën me njerëzit për t’i ndihmuar ata të ecin përpara është diçka që ajo e ka bërë gjithë jetën e saj. Ajo ka një aftësi unike për t’u lidhur me të gjithë llojet e njerëzve dhe për të krijuar një hapësirë miqësore dhe mbështetëse. Tineke ka një energji të pastër dashurie, motivuese, pozitive dhe rrezatuese, ku ajo na i dhuron të gjithëve me thirrjen e saj të përditshme në seancat e ‘Leveraging’-ut. Është diçka që ajo e bën me gjithë zemër, dhe së bashku me të tjerët krijon mrekullira. Ajo është një facilitatore e shkëlqyer, argëtuese, frymëzuese dhe kreative në shprehitë e saj (në fjalët, imazhet, si dhe mënyra e të menduarit). Ajo i pëlqen situatat e favorshme. Nga dëshira e brendshme për të krijuar situata ‘win-win’, ajo ka lidhur së bashku ‘I Am Power’ dhe ‘BestLife Creation Society’, dhe pret me padurim të shohë rezultate edhe më të mira se nga ajo që mund ta imagjinojë tani.

WORKSHOP QËNDRIMI I DUHUR MENDOR JETO I PASUR

WORKSHOP Qëndrimi i duhur mendor JETO I PASUR

JETO I PASUR (1).png

Pse duhet të jeni në këtë workshop?

Besoj se ju keni ëndërra, dhe çdo ditë i bëni pyetje vetes si të arrij atë ëndërr?

Ndoshta shumë herë keni provuar dhe keni dështuar, dhe keni humbur besimin se ju mundeni! Por një gjë duhet të dini se çdo dështim i mëparshëm ju ka bërë gati për këtë hap- të merrni pjesë në këtë workshop.

Ky workshop do të ndryshojë percetimin tuaj, për ëndërrën tuaj dhe ju do të riktheni motivin për të vazhduar deri në suksese.

 

 1. Nuk bëj workshope dhe seminare vetëm pse duhet ti bëj, por sepse ajo që ndodh në jetën time është e lidhur drejpërdrejt me vendimin që unë marr kur bëj një seminar. Atë energji që më ndihmon mua dua të ndaj me ju.
 2. Këtë rradhë do të ndaj me ju disa teknika të mendimit, disa modele të energjisë të cilat do të ndryshojnë aurën tuaj sa i përket pasurisë që ju posedoni.
 3. Cila është pasuria juaj? Ju keni një trup i cili do të jetë i shëndetshëm dhe të përdor paratë për të bërë vetëm mirë, ju keni një mendje e cila do të ushqehet me informacione të bukura dhe ju keni një shpirt i cili do të udhëheqet nga dashuria dhe e gjithë kjo përfshinë harmoninë që ju merritoni në këtë jetë. Pranadaj unë them se mungesa e disa përbërësve esencial nuk ju lejon juve të ecni përpara.
 4. Qëndrimi i duhur mendor

  Ndryshoni qëndrimin tuaj ndaj biznesit.Mos e kërkoni atë.

  SHIH TASHMË MENDËRISHT TUAJËN DHE LEJO TË VIJË.

dollaret me duan muia.jpg

Bonus pas pjesmarrjes në seminar.

Librin Elektronik” Dollarët më duan mua”në PDF do të ju dërgojmë në email

 

Bileta për anëtarët në Iam Power Niveli 3 dhe 4 është falas.

swiss.png

Bileta për pjesëmarrësit tjerët është 5 Euro, pagesa bëhet në hyrje.

Vendi: Swiss Diamond Prishtinë

 

Ju lutem rregjistrohuni më poshtë që të merrni biletën, sepse saktësia juaj lidhur me çdo event të jetës suaj ka të bëjë shumë me suksesin tuaj.

Nëse nuk e keni biletën nuk mund të hyni në workshop.

Emri dhe Mbiemri *
First Name
Last Name
A jeni anetar i nivelit 3, 4 ne Iam Power? *
Çfarë doni të ndryshoni në jetë? *
Telefoni ( Mos perdorni shenjen +) *

MOMENTI I TË NDJENJURIT MIRË, SEMINAR MOTIVUES

Momenti i të ndjenjurit mirë, Seminar Motivues

MOMENTI I TË NDJENJURIT MIRË

TI JE ME SHUME SE QE E DI !

13-14 TETOR 2018 NË PRISHTINE, KOSOVË

 

Nje fundjavë e cila mund të ndryshojë jetën tuaj pergjithmonë !

Ne kete Seminar do te kete spiker dhe pjesemarres nga i gjithe rruzulli tokesor, nga USA, Kanada, Zelanda e Re, Europa. Vendet jane te limituara dhe perparesi do te kene te regjistruarit e pare.

39188346_10155499768056536_7293806031497330688_n.jpg

 • A është jeta juaj gjithqka që keni shpresuar të jetë?

 • A jeni duke i jetuar ëndrrat?

 • A e dini se është e drejta e lindjes tuaj të ndjeheni të lumtur, të ndiheni mirë?

 • A e dini se, pavarësisht nga gjendja juaj tani, është e lehtë të ndiheni të lumtur?

 • A e dini se të ndjenurit mirë ju ndihmon të ndryshoni gjendjen tuaj në atë se si dëshironi që ajo të jetë?

Ky event do të zhvillohet në Swiss Diamond Hotel, Prishtinë.

13 Tetor 2018 : Ora 10:00- 18:00

14 Tetor 2018: Ora 10:00-18:00

Tarifa e regjistrimit për të marrë pjesë në këtë event transformues është vetëm 50 €, –
(falas për anëtarët e ‘I am Power’, Niveli III ose më lart dhe për anëtarët e ‘BestLife Creation Society’)

0.jpg

Gjatë kësaj ngjarje fundjave ju do të:

 • Lironi bllokimet dhe pengesat që ju mbajnë nga të ndjenjurit mirë dhe jetesa e jetës që dëshironi
 • Mësoni të shihni të mirën në çfarëdo situate në të cilën jeni tani
 • Mësoni të zhvendoseni menjëherë nga negativja në pozitive
 • Mësoni të vini re mundësitë dhe zgjidhjet kudo
 • Mësoni se si të përqendroheni në çdo gjë që dëshironi të shfaqni në jetën tuaj, me shumë lehtësi, vetëm duke u ndjerë mirë

Në këtë Seminar, ju do të zbuloni dritën në fund të tunelit. Identitetin tuaj të vërtetë, kjo pret njohjen tuaj, dhe kjo forcë e pandryshueshme është 100% gati për t’ju shërbyer, tani për tani.

Juve ju është thënë të krijoni realitetin tuaj, apo jo? Por si ta bëni këtë? Dua të them, si mund të triumfosh përpara vështirësive kudo që të shikosh? Si i largohesh frikës, dyshimeve dhe mosbesimit, sidomos te vetja?

E vërteta është … nëse nuk e keni zbuluar ende shëndetin, lumturinë, romancën dhe stilin e jetesës luksoze, keni humbur diçka për jetën.

Po sikur shqetësimet tuaja rreth botës apo të ardhmes së njerëzimit të qëndrojnë në rrugën e aftësisë suaj për të jetuar ëndrrat ? Çfarëdo qoftë ajo, zgjidhja është brenda jush. Jo në një realitet shumë të largët. Është këtu, tani.

Seminari Momenti i të ndjenjurit mirë do të ju japë ide të panjohura dhe të freskëta në një mënyrë që ju kurrë nuk e keni konsideruar më parë, duke ju nxitur që t’i eksploroni ato dhe të shpengoni “kartën tuaj” në Ligjin e tërheqjes.

Nga dita e parë, ju do të kuptoni shkakun e pothuajse të gjithë “varfërisë” (një mendim që shfaqet si shëndet i dobët, mungesa e financave dhe marrëdhënie jo e lumtur).

NËSE JU JENI GATI PËR TË TRANSFORMUAR JETËN TUAJ,

KLIKONI BUTONIN REGJISTROHU TANI 

DHE PËRSHËNDETNI JETËN TUAJ TË VJETËR DHE HAPNI NË MANIFESTIMIN E TË GJITHA DËSHIRAVE TUAJA!

Dhe po, nëse doni më shumë para në jetën tuaj, nëse doni më shumë liri, nëse doni më shumë balancë, nëse doni më shumë gëzim, nëse doni më shumë pozitivitet … të gjitha fillojnë me ndjenjën e mirë.

Mos e merrni vetëm fjalën tonë për të! Jini aty dhe përjetoni atë për veten tuaj!

Kjo fundjavë e mahnitshme është bashkë-krijim i Shoqërisë BestLife, I am Power dhe juve !

BestLife-Creation-Society.NoTag_.png
Gold Iam power Transparent.png

Iam Power, Klubi i Suksesit Tuaj

Mjetet dhe mësime për të rritur qendrat e fuqisë tuaj…

Ne shpresojmë që të ju takojmë atje!

FACILITATORËT

NJIHUNI ME SPIKERËT TANË TË MAHNITSHËM

Brit.jpg

Brit Johanne Drageset

Brit jeton në një fshat të vogël në Norvegjinë Perëndimore, së bashku me një nga vajzat e saj, dhëndrin dhe nipërit e saj të adhurueshëm. Çdo ditë ajo shijon bukuritë e natyrës, fiordet, malet, akullnajat, të qeshurat e nipërve të saj, punën duke ndihmuar klientët nga e gjithë bota për të arritur suksese në çdo fushë të jetës së tyre. Një zonjë, e cila ka udhëtuar nëpër botë, ka jetuar në disa vende të planetit tonë të bukur (Norvegji, Alaskë, Havaj). Një grua, e cila ka përjetuar se çfarë do të thotë kur nuk e dini se çfarë dëshironi në jetë. Rreth moshës 50 vjeçare (e shihni, nuk është kurrë vonë) ajo zbuloi pasionin e saj për rritjen personale dhe terapitë energjike. Ajo ka punuar në një qendër kërkimore për mjekësi plotësuese dhe alternative, ka punuar për BeSetFreeFast, dhe tashmë, ka gjetur rrugën e saj dhe është pjesë e BestLife Creation Society. Ajo është një trajnere e certifikuar për zhvillim personal dhe profesioniste shumë e zonja. Si dhe një praktikuese e certifikuar e Kodit të Emocioneve dhe e Kodit të Trupit (metoda të fuqishme nga Dr. Bradley Nelson).

EspenHaugen-Pic.jpg

Espen Haugen

Si një Viking i vërtetë norvegjez, Espen lundron nëpër oqeane. Ai ndërthur me pasion peshkimin me punën e tij si trajner. Një kombinim i bukur. Uji është miku i tij dhe si askush tjetër ai i njeh dhuntitë e ujit. Uji lejon çdo gjë të rrjedhë, diçka që ai është në gjendje të ndihmojë klientët, në punën e tij si trajner. Dikur ai kishte një të ardhme tjetër për veten. Në rrugën e tij për t’u bërë një futbollist profesionist, ai u dëmtua. Kjo përvojë e dërgoi atë në një udhëtim të pabesueshëm të vetë-aktualizimit dhe mjeshtërimit. Espen zbaton në jetën e tij çdo ditë atë që ai ka mësuar nga (mësimet e GIN-it, programimin neuro-linguistik NLP, hipnozat) dhe vazhdon ta ndryshojë jetën e tij në mënyra të mrekullueshme. Është pasioni dhe qëllimi i Espenit që të frymëzojë të tjerët që të jetojnë nga hapësira e zemrës, të gjejnë qëllimin e tyre dhe të jenë një ndikim pozitiv në momentin e zgjimit që po ndodh në planet. Ai është një erudit i madh, i dashur, mbështetës, intuitiv, i ndjeshëm, një manifestues i aftë, gazmor, i hapur ndaj mundësive të reja, i zellshëm për të marrë dije, një trajner i zoti dhe një futbollist i talentuar.

Tineke (1).jpg

Tineke Hakvoort

Tineke jeton në një qytezë të vogël antike në Holandë. Punën me njerëzit për t’i ndihmuar ata të ecin përpara është diçka që ajo e ka bërë gjithë jetën e saj. Ajo ka një aftësi unike për t’u lidhur me të gjithë llojet e njerëzve dhe për të krijuar një hapësirë miqësore dhe mbështetëse. Tineke ka një energji të pastër dashurie, motivuese, pozitive dhe rrezatuese, ku ajo na i dhuron të gjithëve me thirrjen e saj të përditshme në seancat e ‘Leveraging’-ut. Është diçka që ajo e bën me gjithë zemër, dhe së bashku me të tjerët krijon mrekullira. Ajo është një facilitatore e shkëlqyer, argëtuese, frymëzuese dhe kreative në shprehitë e saj (në fjalët, imazhet, si dhe mënyra e të menduarit). Ajo i pëlqen situatat e favorshme. Nga dëshira e brendshme për të krijuar situata ‘win-win’, ajo ka lidhur së bashku ‘I Am Power’ dhe ‘BestLife Creation Society’, dhe pret me padurim të shohë rezultate edhe më të mira se nga ajo që mund ta imagjinojë tani.

Avni-and-Mimoza.jpg

Mimoza & Avni Thaqi

Nga nevoja e saj e brendshme për të mësuar, për tu rritur dhe zgjeruar, Mimoza zbuloi rastësisht Rrjetin Global të Informacionit (GIN). Këtu ajo gjeti ushqimin shpirtëror, që i duhej për t’u lartuar me veten. Plot zell për të përhapur këtë mesazh pozitiv dhe të fuqishëm mes njerëzve të saj, ajo me mbështetjen e bashkëshortit të saj Avniut, arriti të përkthejë disa libra të fuqishëm dhe frymëzues. Këto libra dhe aktivitetet e organizatës së tyre ‘I Am Power’ – ‘Unë Jam Fuqia’ krijuan (dhe ende vazhdojnë të krijojnë) një efekt multiplikativ në mbarë komunitetin shqiptar në të gjithë globin. Një çift në një mision, të pandalshëm. Ata sjellin shpresë, pozitivitet, dashuri dhe këtë po e dëshmojnë me vepra. Duke jetuar në Maqedoni, së bashku me tre fëmijët e tyre të dashur dhe të mrekullueshëm, ata kanë krijuar mrekullira. Bizneset e tyre (hidhini një sy fabrikës së ujit I am Water Scardica,) po lulëzojnë dhe po ndihmojnë shumë njerëz në rajon. Sinqerisht, nuk ka fjalë të mjaftueshme për të përshkruar këtë çift të mrekullueshëm. Ata me të vërtetë po jetojnë Fuqinë e tyre dhe BestLife-in e tyre duke jetuar jetën e tyre, në mënyrën më të mirë të mundshme (dhe bashkarisht ju ftojnë që dhe ju të bëri të njëjtën gjë.

ScottJen.jpg

Scott and Jen Kazmierczak

Ky çift i mahnitshëm e filluan udhëtimin e tyre drejt zhvillimit personal në një moshë të re dhe vazhdimisht ata i kanë zbatuar të gjitha mësimet e jetës që nxorën gjatë këtij rrugëtimi, duke krijuar rezultate të pabesueshme jo vetëm në jetën e tyre por edhe të njerëzve përreth tyre. Dëshira e brendshme për t’i dhënë përsëri botës që i ka bekuar kaq shumë vazhdoi të zgjerohet dhe përmes fuqisë së jashtëzakonshme të energjisë së pastër të dashurisë u formua në mënyrë hyjnore shoqëria e tyre ‘BestLife Creation Society’.

Lidershipi i tyre i fortë dhe dëshira e sinqertë për të lartuar të tjerët ka ndezur shumë zemra dhe shpirtra në mbarë botën. Duke përdorur mjetet e tyre unike të fuqizimit dhe trajnimit, si dhe përvojën e tyre të madhe personale, ata krijojnë një ndikim pozitiv në personin individual dhe në planetin tonë në tërësi. Ata kanë tërhequr një grup individësh me talente të mrekullueshme që mbajnë flakën për BestLife-in me trajnime interaktive të aplikuara në jetën e përditshme. Si në rastin e çiftit Avni dhe Mimoza Thaçi, nuk ka fjalë të mjaftueshme për të përshkruar këtë çift të mrekullueshëm. Ata me të vërtetë po jetojnë Fuqinë e tyre dhe BestLife-in e tyre dhe ju ftojnë edhe ju për të bërë të njëjtën gjë.Scott and Jen Kazmierczak

A jeni gati për ta vënë jetën tuaj në nivel të lartë, duke manifestuar të gjitha dëshirat e zemrës suaj – lehtë dhe pa mundim?

Në këtë Seminar do të zbuloni saktësisht se si ta nënshtroni egon tuaj dhe të ndërroni vetëdijen tuaj në pak minuta!

Problemi është se ju keni një kundërshtar që nuk dëshiron që ju të jetoni një jetë të relaksuar dhe të begatë – dhe ky kundërshtar është mendja juaj. Kur të mësoni të rivendosni “mendjen” atëherë ju do të ndaloni të luftoni dhe të filloni të manifestoni në nivelin më të lartë me më pak përpjekje.

E vërteta është që ke lindur për të shpëtuar. Seminari është urtësia që keni kërkuar.

NËSE JU JENI GATI PËR TË TRANSFORMUAR JETËN TUAJ,

KLIKONI BUTONIN REGJISTROHU TANI  DHE

PËRSHËNDETNI JETËN TUAJ TË VJETËR DHE HAPNI NË

MANIFESTIMIN E TË GJITHA DËSHIRAVE TUAJA!

 

Sponsor Gjeneral i Eventit, Presidenti z. Behgjet Pacolli, personaliteti më i ndritur i popullit tonë, i cili këto seminare i përkrah sepse e di fuqinë e mendimeve dhe ndjenjave të mira.

26239804-10159769180050153-2204949416731480759-n_7017.jpg

MERRNI KOPJEN DIGITALE TË LIBRIT MENDO DHE PASUROHU ME MUA NGA MIMOZA THAQI FALAS

MERRNI KOPJEN DIGITALE TË KËTIJ LIBRI FALAS

HYRJE

Ndoshta nuk jeni të lumtur me jetën që tani keni!

Por nuk ka rëndësi se ku je,por për ku je nisur gjë që është

e limituar vetëm nga IMAGJINATA juaj dhe kur

imagjinata juaj është e palimituar nuk ka gjë që nuk mund

ta bëni me të ardhmen tuaj.

Ndoshta ZBULIMI më I madh është ai se ju bëheni ajo

për të cilën mendoni në shumicën e kohës. Dhe nëse

ndryshoni mënyren se si ju mendoni ju aktualisht

ndryshoni drejtimin e jetës tuaj.

KLIKO KETU PER LIBRIN

Largoni Presionin Financiar ( Audio mp3) €8.00

Nje Audio e fuqishme e cila do te ju ndihmoje jashtezakonisht shumë në tejkalimin e situatave finaciare me te cilat perballeni. Jane disa hapa të thjeshtë të cilët nëse i aplikoni do të krijoni jetën e endërrave tuaja. Audion mund ta bleni dhe të bëni porosi në +38976256899, dhe linku i shkarkimit ju dergohet në email ose të bëheni pjesë e Iam Power niveli 3, ku pjese e trajnimit është edhe kjo audio. Largoni përgjithnjë mentalitetin unë dua diçka për asgjë. Porosisni audion në viber: +38976256899

Beso në Vete 2 (“Zëri i Brendshëm, SUKSESI i jashtëm)”- Sheki Useini

Seminari i rradhës organizuar nga Iam Power, është pikërisht në kohën e duhur, atëherë kur ne kemi më shumë nevojë për një paqë brenda nesh për të shmangur atë që ndodh jashtë.

LINKU I REGJISTRIMIT KLIKO KETU:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf2NPnRhfx1w3qBWwL_BmbTjmuJPrgt_9XDLd1gScE-MmnfWg/viewform

Beso në Vete 2, ka si qëllim që ne të fillojmë të dallojmë cili është Zëri i brendshëm që flet brenda nesh dhe sa ne mund të humbasim në kohë dhe jetë nëse këtë zë e injorojmë.

Për këtë do të flasë i nderuari Sheki Useini ( http://vetvetja.com/rreth-meje/) i cili me shumë pasion gjithnjë na drejton nga rruga e duhur për të njohur veçantinë dhe lumturinë tonë.

Dikush i thotë zëri i brendshëm, intuita, gjuha e zemrës, etj; kurse për mua kjo është PORTA MAGJIKE për në brendinë tonë. Përtej kësaj porte magjike fillon QETËSIA e vërtetë. Qetësia që flet! Ajo flet për ate që koka vështirë mund ta kupton, ajo flet për burimin e dashurisë, për rrënjët e SUKSESIT, për lumturinë, për paqën dhe për gjithë ate, që favorizon atë JETË që të takon pikërisht TY.

Në seminarin „BESO NË VETE-zëri i brendshëm/suksesi i jashtëm“ do të mësosh DEFINITIVISHT se si duhet të trokasësh në dyert e kësaj porte magjike dhe përfundimisht të fillosh të njihesh me potencialet dhe mesazhet që reflektojnë nga Qenia jote autentike. Por pse duhet bërë këtë?! Pasiqë ti je shumë më tepër se sa ajo që mendon se je! Pasiqë ti ndryshe asnjëherë nuk do të mund ta zbulosh se çka ke sjellur me vete në këtë jetë, për veten dhe për jetën!

Ti nuk do ta kupton kurrë se çfarë misteri bartë në vete dhe sa të mëdhaja janë mundësitë e tua këtu. Në këtë seminar do të mësosh qartë se si mund ta ndëgjon zërin e brendshëm dhe se si mund ta dallon nga « zërat e tjerë ».

Këtu do ta kuptosh saktësisht se cilin duhet ndëgjuar dhe kush është KËSHILLTARI më dinjitoz dhe lojal në jetën tënde. Të gjithë posedojmë një KOMPAS në brendinë tonë, i cili me përpikshmëri dhe besnikëri UDHËZON drejt asaj që quhet shëndet, dashuri, lumturi, paqë dhe SUKSES.

Çka është pra kjo?

Ajo që së pari ndodhë në brendi është pastaj pikërisht ajo që reflektohet dhe përcakton ate që ndodhë në botën tonë të jashtme. Në mes tjerave do të trajtoj edhe temat vijuese:

– „Viza hyrëse“ për në brendi

– Globalizimi i vetëvetes

– Meditimi dhe Suksesi

– Meditimi- mundësia e intervenimit ndaj të panevojshmes.

– Çka do të thotë në të vërtetë „Besimi në vete“?!

– Kur meditojmë pra, çka ndodhë aty?

– Dimenzionet: e kaluara/E TASHMJA/e ardhmja – Qetësia që flet?!

– Le të flasëm pak edhe për DINJITET! „Çka jemi dhe çka mund të bëhemi“, do të zbërthehet poashtu në detaje, duke shpalosur njohuritë më të reja nga Neurobiologjia dhe Spiritualiteti. Në seminar do të ofrohen edhe ca ushtrime praktike nga shkenca e mrekullueshme e meditimit dhe vetënjohjes. Me kënaqësinë dhe përgjegjësinë më të madhe uroj që në këtë seminar të ketë një pjesmarrje masovike.

Të gjithë janë të mirëseardhur, në veçanti ata të cilët nuk duan të lejojnë që jeta e tyre të jetë monotone, bezdisëse dhe mesatare.

SHEKI USEINI
Mendimtar i Lirë

Per Pagesa deri me date 15 Prill 2018 Çmimi është 5 Euro

Per Pagesa prej 16 deri me 27 Prill 2018 Çmimi është 10 Euro

Për Anëtarët e Nivelit 3 dhe 4 në Iam Power, Hyrja është Falas.

Detajet e Pagesave:
na kontaktoni në viber +38976256899, ose në email: mimoza88@yahoo.com
Shihemi në Suksese
Iam Power
Klubi Juaj Për Zhvillim Personal

BESO NË VETE SEMINAR MOTIVUES PRISHTINË 24 DHE 25 SHKURT 2018

BESO NË VETE SEMINAR MOTIVUES PRISHTINË 24 SHKURT 2018

seminar Prishtine.jpg
Një befasi e bukur e këtij Seminari është pjesmarrja e Jojan Hendriks, së bashku do të krijojmë pikëkthesën e madhe në jetën tuaj për dy ditë rradhazi me të njëjtën ofertë!
BESO NE VETE COVER.jpg

NËSE JU E GJENI VETEN NË SHKRIMIN MË POSHTË, VENDI JUAJ ËSHTË NË KËTË SEMINAR:

 

VULLNETI PËR TË FITUAR

                                                Nëse doni një gjë aq shumë  Duhet luftuar për të,                                                   Punuar ditë e natë për të, Hiqni dorë nga koha, paqja dhe gjumi për të!

Nëse dëshira e flaktë ju bën të çmendur të palodhur,

Duke lënë anësh gjithçka tjetër si të pavlerë për të!

Nëse jeta duket e gjithë bosh dhe e padobishme pa të.

Dhe gjithçka që projekton dhe ëndërron është për të,

Nëse me kënaqësi ju do të djersiteni për të, shqetësoheni për të, Planifikoni për të, Humbni gjithë terrorin e Perëndisë ose njeriut për të,

Nëse thjesht do të shkosh pas asaj gjëje që dëshiron. Me gjithë kapacitetin, Forcën, zgjuarsinë, Besimin, Shpresën, Besimin dhe Këmbënguljen.

Nëse as varfëria as i ftohti,as uria, as sëmundja as dhimbja e trupit apo trurit nuk mund t’ju largojë nga gjëja që ju dëshironi,

Nëse je i rrethuar me përkushtim kokfortësi dhe i ashpër për ta rrëmbyer!

Ju Do ta merrni atë!

Autori: Berton Braley

ÇFARË E BËN NJË NJERI TË SUKSESSHËM?
TALENTI I VEÇANTË?
DIPLOMAT?
FAMILJA?
PARATË?
SHUMË NGA NJERËZIT DYSHOJNË SE KANË GJITHÇKA QË U NEVOITET!
POR PARA SE TË HIQNI DORË NGA ËNDËRRAT MERRNI PJESË NË KËTË SEMINAR.

Pse disa njerëz fitojnë e të tjerët humbasin?

Pse disa kanë sukses në biznes dhe bëjnë shumë para përderisa të tjerët vuajnë financiarisht?

Pse disa njerëz në biznes duan atë që bëjnë e të tjerët, nuk janë të lumtur?

Pse disa janë krenarë dhe ndjejnë se bëjnë diçka të rëndësishme, bëjnë diçka me jetën e tyre?

E shumë të tjerë mendojnë se biznesi i tyre është shumë i vështirë, i hidhur dhe ndjejnë shumë zhgënjime?

Unë kalova pjesën më të madhe të jetës sime që të zbuloj çfarë bëjnë këto 2% e njerëzve të suksesshëm, çfarë ky 2% bën që janë fitimtar në e gjithë botën, duke marrë pjesë në seminare, konferenca dhe trajnime të ndryshme në SHBA dhe Europë. Që edhe unë të aplikoj këtë në jetën time dhe të më ndihmojë të jem e suksesshme…
Dhe këtë me shumë shembuj nga përvoja ime do ta ndaj me ju në seminar!

 

Ju fitoni me zemër jo me kokë
Ju fitoni me emocion jo me logjik
Më e rëndësishmja në fitore është

FUQIA E TË BESUARIT NË VETE
FUQIA E TË BESUARIT SE JU MUND TË FITONI
FUQIA E TË BESUARIT SE GJËRA TË MIRA MUND TË JU NDODHIN JUVE
FUQIA E TË BESUARIT SE JU JENI SPECIAL

Une besoj se ju mund të tejkaloni çdo vështirësi në biznes!
Mund të tejkaloni problemet financiare!
Ju mund të tejkaloni problemet shëndetesore!
Ju mund të tejkaloni problemet në biznes në shitje!
dhe të jeni e gjitha që doni të jeni në jetë.
Por ju nuk mundeni asnjëhere
te tejkaloni promblemin e sjelles apo qëndrimit
në momentin që ju hiqni dorë nga vetja,
ju jeni i vdekur!

Shihemi ne suksese

Mimoza Thaqi

 

seminar Prishtine.jpg

 

Këto janë Çmime me 50% zbritje deri më datë 15, Shkurt 2018.

Çmimi për pjesmarrësit në seminar: 50 Euro

Çmimi për anëtarët e Niveli 2 në Iam Power: 30 Euro

Çmimi për anëtarët e Niveli 1 në Iam Power: 40 Euro

Anëtarët e nivelit 3 dhe 4 e kanë falas, e paguajnë çmimin 50 euro vetëm nëse pas konfirmimit nuk paraqiten në seminar.

Aplikoni për Pjesëmarrje në seminar, pasi të konfirmoni pjesmarrjen tuaj do të pranoni email për vendin dhe oren.

Për regjistrim kliko ketu:

https://www.mimozathaqi.com/blog/2018/1/8/beso-n-vete-seminar-motivues-prishtin-24-shkurt-2018

Disa nga udhëtimet e mia për të mësuar dallimin e madh mes njerëzve të suksesshëm dhe atyre që nuk kanë sukses:

Çertifikimi i niveli 6 në organizatën amerikane Global Information Network, në ishullin Aruba viti 2017

DSC_4086.jpg
ginnspeak.PNG
DSC_4822.jpg

Me Kevin Trudeau Miliarder, 2011- Chikago 2012

kevin.jpg

Me Marshal Silver Multi milioner dhe Spiker Motivues, 2011- MiamiFlorida

180418_491782036535_4074545_n.jpg

Çertifikimi për Spiker Publik Profesional në Houston TX- 2016

12717616_10153244259016536_4291350104948591652_n.jpg
12687899_10153244256891536_6423280403872994761_n.jpg
12705296_10153244270906536_1393527020967597279_n.jpg

SHANSI FINAL QË TË MERRNI- IAM POWER PËR NJË ÇMIM TË VETËM NË NJË KOHË!

Shansi Final Që të Merrni- Iam Power Për Një Çmim të vetëm në një Kohë!

SHANSI FINAL QË TË MERRNI- IAM POWER PËR NJË ÇMIM TË VETËM NË NJË KOHË!

MËSO SI TË JESH I SUKSESSHËM ME VETËM 3 KLIKIME, ME PLATFORMËN FULL- AUTOMATIKE ONLINE PËR MOTIVIM DHE INSPIRIM!

Libra të Autorëve Best-Seller, Audio Motivuese, Video Inspiruese, Seminare, Përkrahje, dhe më shumë…E gjitha bëhet në Internet Online, kështu që ju mund të mësoni kudo që ju gjindeni, si nga Celulari juaj , Ipadi, Laptopi apo PC

 • E vetmja Platformë Full-Automatike për motivim dhe inspirim për suksesin tuaj në gjuhën shqipe për njerëzit që duan sukses dhe bizneset!
 • Thuaj lamtumirë trajnimevetë shtrenjta dhe trajnuesve të dyshimtë.
 • Nuk të nevojitet përvojë e mëparshme!
 • Merrni mësime të klasit të lartë, në vetëm 3 klikime!
 • Personalizoni mësimet që përputhen me jetën tuaj 100% e bazuar Online.
 • Nuk ka softuer për të instaluar.
 • Qasje e lehtë kur të keni nevojë.
niveli1.jpg

KËTU

DËSHMI NGA ANËTARËT AKTUAL

Tirane

Anetare e nivelit te 4 ne Iam Power dhe Biznesit me Flori

Celular/viber:00355682081116

Pershendetje Miq !
Prej 2 vitesh e gjysem jam anetare krenare e nivelit 4 ne Iam Power.Nuk gjej dot fjalet e duhura te pershkruaj se si UNE dhe jeta ime eshte transformuar nga mesimet e arta qe Mimoza ndan me ne cdo dite.Para se te rregjistrohesha ne klub jetoja ne “erresire”! E kisha humbur veten time dhe besimin se mund te jetoja e lumtur dhe e pasur.Lirisht e them se informacionet ne klub jane si fryma dhe ajri qe marr cdo dite,dhe magjia e vertete eshte energjia e mrekullueshme e anetareve.Trajnimet ne klub jane te fuqishme dhe kane vetem 1 qellim qe UNE dhe secili qe i meson: te jete,te kete dhe behet gjithcka qe deshiron.Shume deshira kam realizuar vetem me aplikimin e mesimeve.Iam Power eshte krijues i milionereve! Une kam zgjedhur te jetoj jeten qe dua duke mesuar nga njerezit me te mencur ne planet.Ne cdo gje e krijojme me mendjet tona,Por qe keto mendje te krijojne duhet absolutisht te pastrohen nga bllokimet dhe limitimet qe jane vendosur gjate gjithe jetes dhe duhen ushqyer me informacione te sakta.Jane te bekuar ata qe lejojne te investojne ne veten e tyre.dhe nuk lejojne te tjeret te vendosin per ta.Jam mirenjohse nga zemra mentoreve te mi:Kevin Trudeau,Jojan Hendriks, Mimoza & Avni Thaqi,Sheki Useini.Ju dua njerez te drites.

Shihemi ne suksese

Marsida

– Itali

Antare e nivelit te 4 Iam Power dhe Biznesit me Flori

viber dhe whatsapp: +355 69 554 6068

Kur u vura ne dijeni te klubit vertet mendova: ky eshte krijuar posacerisht per mua. ne vendin ku jetoja, punen qe beja, njerzit qe takoja cdo dite…. o Zot ishte bere e padurueshme.
Nje dite vendosa te shpenzoj ose me sakt te investoj ne veten time dhe bleva disa programe nga I am power. Koleget dhe prinderit me thane: TI JE E CMENDUR QE HARXHON PARATE ME KETO.
Mbas aplikimit te mesimeve fillova te me hapen syte dhe jeta ime mori nje ktgese rrenjesore. Une tani jetoj me nje nga qytetet me te bukur te Italise, kam nje bashkeshort te mrekullueshem, kam nje bisnes te mrekullueshem dhe shume fitimprures. Gjithashtu shume shpejt behem edhe me nenshtetesi Italiane ( ndoshta kjo ska shume rendesi por kjo te jel me shume liri per te shetitur neper vende te botes )
Te gjithe ata qe me quajten te cmendur vazhdojne te bejne te njejtat gjera dhe jetojne ne ate vend qe nuk e pelqejne dhe mua me thone: epo ti pate fat.
Po njerez, une pata fat sepse Une Fatin Tim e Krijoj Vet.
Tani jam ne nivelin 4 ne I am power dhe cdo dite mesoj dhe aplikoj gjera te reja dhe vertet jam shume Falenderuese, Mirenjohese dhe Vleresuese per cdo gje gje kam mesuar dhe aplikuar ne jeten time fale ketij klubi.
Falenderoj shume Mimozen dhe Avniun, vertet dy njerez te mrekullueshem dhe qe hallall ua befte Zoti per kete mision qe kane marr
Mire se vjen edhe TI ne Iam Power.
Ne jemi ketu per TY !!!

Ylvana

Shqiperi

viber dhe whatsapp:-00355696901961

Antare e nivelit te 3 Iam Power

Do te shkruaja nje roman te tere per kete ndryshim sepse nuk ishte se une kisha humbur makinat e reja ,shtepin apo gjithe te mirat materiale kto kan ndodhur edhe me perpara ne jeten time e prap i zvendesoja por ndjeja se humbja Vetveten
Nuk arrijn te shprehja mendimet e mia , mendoj a se isha e turpshme por tani e kuptoj se isha vetem nje FRIKACAKE ..kisha Frik se nuk do te vleresohesha ne shoqerine time fakti i te qenit e hapur.mendoja se po te behesha shabllon i te tjerve do te ndihesha me è vleresuar,e dashur e suksesshme …
Ne IAMPOWER mesova se asnje njeri nuk ka per detyre te me pelqej mua UNE E KAM PER DETYRE
UNE I MJAFTOJ VETES PER TE GJITHA CKA DUA TE ARRIJ NE JETEN TIME
askush sado te me fali me shume dashuri se vetja ime sepse une kam nevoj per dashurine time ….Faleminderit Faleminderit Faleminderit Mbi Te GJITHA me mesoi te jem mirenjohese

KËTU

NE I AM POWER, NGA TERRI E SHEF DRITEN,

NGA ASGJEJA BEHESH MADHESHTIA,

NGA VARFERIA BEHESH I PASUR,

ARMIKU BEHET AR-MIKU I JUAJ,

MENDIMET BEHEN GJËRA,

MESIMET E KEQIJA Ç’MSOHEN, VETEDIJA- VETEDIJESOHET,

TRURI RI-PROGRAMOHET.

E TE GJITHA KETO KUR MESOHEN NE I AM POWER,

ZOTI THOTË; PO, DËSHIRA E JUAJ ESHTE URDHERI JUAJ

Anonim

Antare ne Iam Power

Anetare e nivelit te 3 ne Iam Power dhe Gold

+377 44 221 996

Para nje viti isha e humbur, kisha gjithecka ne jeten time por nuk isha e lumtur, kisha shpirtin bosh !!! Prej se hyra ne Klubin e Suksesit “I Am Power” jeta ime ndryshoj perfundimisht. Une u transformova ne nje njeri tjeter, fillova ti shoh sendet ndryshe, me pozitivitet, fillova te jem mirenjohese per sendet qe kam ne jeten time. Duke qene mirenjohese, une cdo dite terheq edhe me shume sende te mira ne jeten time! Mesova se vetem une jam pergjegjese per jeten time dhe se cfaredo qe deshiroj mund ta arrij. Mesova qe cfar mendoj & flas behet! Prandaj fillova te flas vetem per shendetin, lumturine, pasurine…mesova te fal njerezit….mesova qe cfare jep – merr! Fillova te jap vetem dashuri, miresi, falje, paqe…dhe vetem ato po i pranoj. Tani ndihem aq e lumtur si kurre me pare dhe i jam falenderuese dhe mirenjohese Mimoza Taqi qe me dha kete mundesi!

Venera

 

 

Edukuimi juaj në Iam Power, nuk është ajo që ju ka mësuar, mësuesi juaj, ajo që ju ka mësuar gjyshi juaj, ajo që ju ka mësuar ambienti juaj.

 

Këto janë mësime mahnitëse, profesionale, përvoja me cilësi të njerëzve që së pari arritën suksesin pastaj filluan të ndajnë përvojën e tyre dhe të na mësojnë cila është rruga e saktë për arritje.

Veprime sociale mahnitëse.

Nëse nuk je shoqëror, do të mbetesh prapa. Mësimet në Iam Power sjellin përafrimet, pikat, aksionet dhe ndjenjën që thonë se ‘ky djalë apo vajzë meriton të flasë dhe të arrijë sukses’.

Dëshironi të njiheni si djalë apo vajzë që nuk arriti të jetojë por vetëm të mbijetojë? Natyrisht jo.

Ju dëshironi të jeni të njohur si djalë apo vajzë me tranzicione aq të suksesshme sa që çdo kush do të ishte xheloz për arritjet e juaja.

Me bankën e madhe të diturisë në modelin Iam-Power, suksest tuaja do të rrjedhin lehtë nga fillimi në fund.

 

KUR JU JENI PJESË E IAM POWER

Maksimizoni shitjet, aksionet dhe rezultatet tuaja … sepse këto mësime nuk janë të dizajnuara vetëm për të parë bukur.

Të gjitha janë miratuar nga njerëz super të sukseeshëm, kështu që komunikimi juaj me partnerët e biznesit apo blerësit e ardhëshëm do të duket i mahnitshëm dhe do të konvertohen vetëm në sukses.

 

Jepni jetës suaj një shkëlqim profesional dhe fitoni atë nivel tjetër të respektit.

Jeta e juaj në çast mund të dalë nga paketa e limitimeve të shoqërisë vetëm me disa klikime … dhe nuk do të keni nevojë të shkoni më pranë dështakëve përsëri!

 

Filtra ( lirime) të vështirësive paraprake apo të tanishme. Si të silleni me njerëzit negativ, si të bindni tjetrin për shërbimin ose produktin tuaj. Shitje në network marketing pa asnjë vështirësi, gjetje të punës që admironi, paqë shpirtërore dhe mendore, drejtim të mendimeve për jetën që kërkoni.

Anëtarësim 1 vjeçar, me këtë çmim për herë të parë dhe të fundit!

niveli2.jpg

KËTU

EPOKA E ARTË E SUKSESIT!

 

Ju veç e dini, se ju jeni shtylla e suksesit tuaj.

Por ja këtu është vërtetimi: të gjithë të tjerët mendojnë se e dinë se vetja e tyre është e ardhmja e suksesit të tyre të vërtetë!

Por të dimë se çfarë dimë dhe çfarë nuk dimë kjo është dituri thotë Konfuci.

Apo Të dimë dhe të mos bëjmë është të mos dimë thotë Lao Tzu.

VETËM LEXIMI I NJË LIBRI NUK DO T’JU JAPË PËRPARËSI.

ËSHTË KOHA QË TË KENI NJË PËRMIRËSIM.

Vetëm leximi I çdo lloj libri pa aplikim, do të mbush trurin tuaj me informacion… Por Iam Power është e ardhmja e suksesit të vërtetë.

DO TË DËGJOSH NJË ÇMENDURI?

 

Çdo minutë në You Tube shtohen nga 400 orë të VIDEOVE.

Vetëm shikimi i këtyre Videove për Sukses nuk do të ju bëj juve të Arrini Sukses!

NËSE TI DO TË KESH VËMENDJEN E TË TJERËVE…

PERFORMIMI YT DUHET TË JETË I JASHTËZAKONSHËM! 

Ti duhet të mësosh atë që të tjerët akoma nuk e dinë!

Nuk ka rëndësi sa e mirë është përmbajtja e fjalimit tuaj.
Nuk ka rëndësi se sa e zgjuar është mënyra e shitjes suaj.
Nëse nuk di një sekret të vetëm, që do të mjeshtërosh në Iam Power, atëherë je i vdekur në ujë kur bëhet fjalë për marketingun.

Ju kurrë nuk do të merrni vëmendjen që meritoni. Dhe pa vëmendje, ju kurrë nuk do të merrni VEPRIM.

JA DËSHMI TË ANËTARËVE TË TJERË

Zvicer

Anëtare e Nivelit 1 Ne Iam Power dhe Gold

VETËM PROGRAMI DËSHIRA JUAJ ËSHTËU URDHËRI JUAJ

DO TË BËJ REVOLUCION JETËS SUAJ( KY PROGRAM KA

ÇMIMIN 59 EURO) JU E KENI PJESË E OFERTËS

Shikon çfarë ky program është…

 

//www.youtube.com/embed/Mo8qNKo-SKM?start=141&wmode=opaque&enablejsapi=1","url":"https://www.youtube.com/watch?v=Mo8qNKo-SKM&t=141s","width":640,"height":480,"providerName":"YouTube","thumbnailUrl":"https://i.ytimg.com/vi/Mo8qNKo-SKM/hqdefault.jpg","resolvedBy":"youtube"}” data-block-type=”32″>

Para 100 viteve Napoleon Hill doli me këtë filozofi!

Mësimet e tij ishin nga përvoja e jetës së tij!

Le të jemi të sinqertë – nga kush ne mësojmë? 

Kush na këshillon, kush na edukon?

Kush na “programon për dështim”

Janë njerëzit që pa përvojë aspak në jetën reale duan të na japin neve diçka që vetë se posedojnë!

POR NUK BESOJ SE KY PERSON JE TI?

Sigurisht që jo. Dhe ti je i vetëdishëm se nuk mund dikush të na japë diçka që vetë se posedon! Nuk mund një mekanik të na mësojë si ti biem pianos!

Por kur vjen fjala për suksesin tonë dhe jetën tonë, zemrën tonë dhe shëndtin tonë ne dëgjojmë lloj lloj dështakësh!

Sigurisht ti mund të vazhdodh ti dëgjosh ato… 

…Ose Ti Mund Të Bashkohesh me Qindra Antar Që Përdorin Iam Power

Ja se çfarë thonë ato për Iam Power:

 

Anëtare e Nivelit 3 në Iam Power

Belgjikë

Anëtar i Nivelit 3 në Iam Power

““Suksesi është një vendim për më tej”
KEVIN TRUDEAU

Antigona Kamberi

Anëtare e Nivelit të 4

Iam Power

Iam Power është shërbimi i parë dhe i vetëm 100% i automatizuar për zhvillimin tuaj personal dhe suksesin tuaj në gjuhën Shqipe.
Tani mund të krijoni karierën tuaj, ndërtoni profesionin tuaj, të bëni të suksesshëm biznesin tuaj me qindra antar shqipëtar nga e gjitha Bota, veprime sociale, tranzicione, dhe atë me vetëm disa klikime … pa ndonjë përvojë paraprake të internetit, pa pritur javë në kontraktorin tuaj … dhe pa humbur para në të njëjtin treg, Harton planin e jetës tënde, disajnon të ardhmen tënde dhe jeton ëndërrën tënde duke qenë pjesë e njerëzve të suksesshëm!

““KENI DËGJUAR NËNËN TË JU THOTË ME KËND RI I TILLË JE!”

PSE MOS TË QËNDRONI ME NJERËZ TË

JASHTËZAKONSHËM? ATO JANË NË IAM POWER.

IAM POWER ESHTE NË MBI 23 SHTETE TË BOTËS KU JETOJNË SHQIPTAR, SEPSE PLATFORMA ËSHTË E GJITHA NË INTERNET!

 

Ja disa reagime TË TJERA nga përdoruesit tanë:

 

Anëtare e nivelit 3 në Iam Power

//www.youtube.com/embed/5rN-sBG65Zk?wmode=opaque&enablejsapi=1","url":"https://www.youtube.com/watch?v=5rN-sBG65Zk","width":854,"height":480,"providerName":"YouTube","thumbnailUrl":"https://i.ytimg.com/vi/5rN-sBG65Zk/hqdefault.jpg","resolvedBy":"youtube"}” data-block-type=”32″>

““Çfarëdo që mendja e njeriut mund të perceptoj, dhe të bëj veten të besoj mund të fitoj”
NAPOLEON HILL

mensur.JPG

Anetar ne Nivelin 4 në Iam Power dhe investues ne Karatbars

USA

 

Anëtare e Nivelit te 3 Iam Power

Administrating Director at DArt Channel

Redaktore Muzikore Top Fest at Top Channel TV

Iam Power është e vetmja dhe e para platëformë shqiptare   që ofron mësime nga përvoja e njerëzve të suksesshëm 100% automatike, me 3 klikime ju dëgjoni audion ose lexoni librin i cili ju nevoitet për situatën e caktuar jetësore…

 

Ja ku keni Iam Power tani për të Punësuarit në Biznesin tuaj.. Niveli 1 me 81% zbritje, ju jeni biznesmen dhe e dini rëndësinë e të menduarit pozitivisht…Bëj që  eshe stafi yt të jetë pozitiv si ju….

KLIKO KËTU DHE REGJISTRO TË PUNËSUARIT TU

Fiza Hoxha

Anëtare e niveli 1 në Iam Power

Ministria e Infrastruktures

Zyrtare · Pristine

Ja se çfarë thotë për Iam Power Një Mjek

Anetar i nivelit 3 ne Iam Power

Seton Healthcare Family

Antare e nivelit 4 ne Iam Power

THJESHT, SHPEJTË LEHTË, ZHVILLIMI JUAJ MATERIAL,

SHPIRTËROR DHE INTLEKTUAL NË FORMËN MË TË

THJESHTË TË MUNDUR.

 

 

Çdo Njeri Ka Ëndërra Që Ti Realizojë Ato Duhet Thjesht të Ndaj Nga Koha e Tij dhe të Mësoj Si të Arrij.

 

Dituri të specializuar për arritje, gjeni në Klubin e suksesit

www.iam-power.com

0038976256899-tel/viber

FORMË E THJESHTË PËR HYRJE NË INFORMACION

 

 

Mësimet janë të klasifikuara në 4 formate:

Audio

Video

Libra

Dhe Seminare

ËSHTË SHUMË THJESHTË SHKARKIMI I TRAJNIMEVE:

 

Testemonialet nga anetaret jane te mrekullueshme, mund ti pyesni ato dh eju tregojne vete.

Çdo gjë është shumë transparente dhe e kapshme për çdo njeri, të çdo moshe dhe çdo vendi:

Anëtare e nivelit 3 ne Iam Power

Anetar i Nivelit 4

Zvicer

Antare i Nivelit 3 Iam Power

Shqiperi

“Iam Power, furnizon jetën tënde dhe biznesin tënd me FUQI, të cilën ju mund ta humbisni nga përballja me sfida nga më të pakuptimtat, me këtë platformë ju do të arrini suksesin dhe synimin tuaj sepse do të keni pse të vazhdoni…

HAPËSIRË PËR TRAJNIME TË ANËTARËVE

Iam Power është krijuar që të bëj jetën tuaj më të lehtë, familjen tuaj më të lumtur dhe biznesin tuaj kënaqësi, si dhe profitdhënës… Ke hyrje në çdo gjë që të ke nevojë me emailin tënd dhe fjalëkalimin që të jepet pasi të kesh kryer pagesën.

E gjitha ndodh Online

E gjithë magjia ndodh brenda Internetit tënd. Nuk duhet të instaloni asnjë softver, ju mund të keni qasje në Iam Power kudo që të jeni dhe kurdo që të ken nevojë…

Shërbim për konsumatorët

Kontakto në nr e tel, ose viber +38976256899 dhe suporti miqësor i Iam Power do të ju përgjigjet çdo ditë nga ora 08:00-16:00, përveç të dielën dhe ditëve të festave shtetërore.

KUSH DO QË JETËN TË KETË MAHNITËSE?

Nëse nuk keni kohë, mund të dëgjoni programet tona përderisa Vozitni në udhëtime zyrtare. Njerëzit e suksesshëm e shfrytëzojnë kohën e tyre në maksimum.

Kjo Ofertë nuk do të zgjas përgjithmonë, prandaj nëse vërtetë doni të ndryshoni jetën tuaj- ju duhet të bëni diçka ndyshe. Merrni Iam Power tani, dhe leni konsumatorët e juaj të mahniten me performancën tuaj, bossi juaj të mos i jep vetes shansin të ju humbasë, bashkëshortjaose bashkeshorti juaj të dashurohet sërish në ju…fillo tani ke një JETË PËR TË JETUAR:

Mos lejoni që kjo mundësi të rrëshqasë  … pastaj të vuani çdo herë që një pagesë mujore debitohet nga llogaria juaj …

Kjo Marrëveshje ekskluzive për promovim po përfundon së shpejti
Mos e humbisni këtë mundësi masive për të kursyer para në zhvillimin tuaj Personal.
Kyçuni SOT dhe vendosni një mjet të fuqishëm në arsenalin tuaj të marketingut, që do të përdorni përsëri dhe përsëri për të prodhuar produkte mahnitëse, bindëse, të larta konvertimi …
Kjo është një mundësi reale për të paguar një herë dhe për të përfituar tërë jetën.
Zgjidhni nivelin tuaj më poshtë:

SHKOLLA JUAJ E SUKSESIT NË RROTA- IAM-POWER

Si- Shumë thjeshtë…

Në vend se të dëgjoni (programoni veten) lajme negative, këngë dështimi në dashuri!

Programoni trurin tuaj me audio për suksesin tuaj, në punë, familje dhe shoqëri!

“Përdorimi i Iam Power ka hapur dyert për biznesin tim që unë kurrë nuk do të kisha imagjinuar.”

Konsumatorë më shumë, konvertimet më të mira dhe një biznes i gjallë janë vetëm një klikim larg, por ju duhet të ndërmarrni veprime …

PSE TË ANKOHENI SE NUK KENI KOHË QË TË MERRNI PJESË NË LEKSIONE TË BEZDISSHME DHE TË KOMPLIKUARA, KUR IAM POWER E KENI GJITHKU ME VETE, EDHE NË UDHËTIMET E JUAJA ME AEROPLAN JU MUND TË KËNAQENI ME AUDIOT T MREKULLUESHME QË SHFAQIN DHE NXJERIN NË PAH MË TË MIRËN TUAJ!

Shkruaj një sms tani- në viber ose tel-+38976256899 dhe ju njoftojmë me proceduarat e akcesit tuaj në këtë program.

 

 

Ti nuk duhet të jesh në Vendlindje që të jesh pjesë e shkollës Iam Power!

Ti mund të jesh kudo dhe Iam Power është me ty kudo!

 

Nevoitet gjysma e jetes tende para se te zbulosh

SE JETA ESHTE NJE PROJEKT- BEJE VETE.

 

“Tre gjera nuk mund te fshihen gjate; Dielli, Hena dhe e verteta.
Buddha

“Une jam i frikesuar nga frika e te qenit mesatar.” Tylor Swift

Kur isha 5 vjecar, mamaja ime gjithmon me thoshte se lumturia eshte celesi i jetes. Kur shkova ne shkolle, me pyeten cka doja te behem kur te ritem. Une shkruajta i lumtur ata me thane se nuk e kam kuptuar detyren, dhe une u thash atyre ata nuk e kane kuptuar JETEN._John Lennon

 

A e keni kuptuar jeten apo vetem ecni pa asnje destinacion?

A jeni i lumtur me jeten qe jetoni?

NËSE DIÇKA BRENDA JUSH JU THOTË SE JU DUHET TË

VEPRONI TANI…

NA SHKRUANI NE VIBER +38976256899

QË TË MERRNI IAM POWER .